מנה במחבת אחת: פילה דג אסייתי עם עגבניות צלויות ותרד

מנה נפלאה ומזינה ב-10 דקות ובמחבת אחת! שגב משה במתכון משגע לדג לבן בנוסח אסייתי עם תוספת שמבשלים ביחד עם הדג באותה המחבת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הדגים על הצד של העור, מתבלים במעט מלח.
  2. מוסיפים את העגבניות, השום והג׳ינג׳ר, מוסיפים כפית סוכר ומכסים את המחבת.
  3. ממשיכים לבשל 3 דקות ומוסיפים את התרד, הנבטים והכוסברה.
  4. מוסיפים כף שמן שומשום וכף שמן צ׳ילי, סוחטים חצי לימון ומזיזים מעט את המחבת ככה שהוטב יעטוף הכל היטב.
  5. מגישים לצד איזו תוספת שאוהבים!

    דג אסייתי של שגב. צילום: שגב משה
    דג אסייתי של שגב. צילום: שגב משה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 361.4 קק״ל 722.8 קק״ל
פחמימות 4.8 גרם 9.7 גרם
שומן 21.5 גרם 43.0 גרם
נתרן 408.9 מ״ג 817.8 מ״ג
חלבון 36.0 גרם 71.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 38.0 מ״ג 76.1 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 865.6 מ״ג 1731.1 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד