מנה מעולה לראשונה או כתוספת: סלט שורשים

מנת סלט בריאה וקלילה כתוספת למנה עיקרית או כמנת פתיחה במנות אישיות, בטעמי המזרח הרחוק שמוסיפה קראנצ'יות וטריות לכל ביס וביס
מנת סלט בריאה וקלילה כתוספת למנה עיקרית או כמנת פתיחה במנות אישיות, בטעמי המזרח הרחוק שמוסיפה קראנצ'יות וטריות לכל ביס וביס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 767.6 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 76.3 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.1 גרם
    נתרן 596.9 מ״ג 2387.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.3 מ״ג 297.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 883.3 מ״ג 3533.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.9 קק״ל 767.6 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 76.3 גרם
    שומן 11.0 גרם 44.1 גרם
    נתרן 596.9 מ״ג 2387.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.3 מ״ג 297.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 883.3 מ״ג 3533.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: פורסים את הירקות במעבד המזון דרך דיסק הגירוד (פורס למקלות דקים).
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים בשייקר את כל מרכיבי הרוטב.
  3. מערבבים את הירקות עם הרוטב ומפזרים שומשום קלוי מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה מעולה לראשונה או כתוספת: סלט שורשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות