פילאף קינואה צמחוני עם ירקות שורש ורוטב שום ודבש בתבנית אחת!

מנה אחת שיש בה הכל ובתבנית אחת! קינואה היא מקור מופלא לחלבון ויחד עם ירקות שורש מגוונים מקבלים ארוחה עם כל הויטמינים ואבות המזון הנחוצים לגוף
מנה אחת שיש בה הכל ובתבנית אחת! קינואה היא מקור מופלא לחלבון ויחד עם ירקות שורש מגוונים מקבלים ארוחה עם כל הויטמינים ואבות המזון הנחוצים לגוף
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 322.3 קק״ל 1289.0 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 189.7 גרם
    סוכר 23.4 גרם 93.7 גרם
    שומן 9.2 גרם 37.0 גרם
    נתרן 550.0 מ״ג 2200.0 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 1326.0 מ״ג 5304.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 322.3 קק״ל 1289.0 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 189.7 גרם
    סוכר 23.4 גרם 93.7 גרם
    שומן 9.2 גרם 37.0 גרם
    נתרן 550.0 מ״ג 2200.0 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 1326.0 מ״ג 5304.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור

ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! בואו להכין איתנו מגוון מתכונים טעימים, קלים להכנה לכל המשפחה ולקבל מגוון טיפים וכלים שימושיים לבישול מזין המשלב גם תזונה מן הצומח.

בואו והצטרפו לשיעור של בן חן דיאמנט ויחד נכין פילאף קינואה צמחוני עם ירקות שורש ורוטב שום ודבש בתבנית אחת!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
בת חן דיאמנט
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פילאף קינואה


אופן הכנה

    1. מבשלים את הקינואה: מביאים לרתיחה סיר קטן עם מים וכפית מלח, כאשר המים רותחים שופכים את הקינואה, מבשלים 10 דקות, מסננים, שוטפים ומצננים. (ניתן לעשות זאת יום לפני).
    2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
    3. בסיר רחב ושטוח (או תבנית) שמתאים לבישול בתנור מאדים על הגז עם שמן זית בצל, כרישה עד להזהבה קלה.
    4. מוסיפים את הקינואה ומערבבים.
    5. מוסיפים את ציר הירקות, מתבלים במלח ופלפל לבן וגרידת לימון.
    6. בקערה נפרדת מצפים את הירקות החתוכים ברוטב שום ודבש ומניחים על הקינואה.
    7. מכניסים לתנור וצולים כ- 40 דקות עד להשחמה ולריכוך הירקות.

      פילאף קינואה צמחוני. צילום: שניר גואטה
      פילאף קינואה צמחוני. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילאף קינואה צמחוני עם ירקות שורש ורוטב שום ודבש בתבנית אחת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    מרינה יוחחנוב

    מנה שווה ובעיקר בריאה?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות