מנקה רעלים: תבשיל קארי על אורז כרובית

הגר שפר מכינה תבשיל קארי ריחני וטעים לארוחת צהריים או ערב - עם עוף או טופו, ג'ינג'ר וחלב קוקוס, מוגש על "אורז" כרובית שמשלים את המנה לארוחה מאוזנת ומשביעה
הגר שפר מכינה תבשיל קארי ריחני וטעים לארוחת צהריים או ערב - עם עוף או טופו, ג'ינג'ר וחלב קוקוס, מוגש על "אורז" כרובית שמשלים את המנה לארוחה מאוזנת ומשביעה
  • הגר שפר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    757
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 757.0 קק״ל 1514.0 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 34.1 גרם
    שומן 49.0 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1607.1 מ״ג 3214.2 מ״ג
    חלבון 63.7 גרם 127.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 39.5 גרם 79.1 גרם
    כולסטרול 152.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 168.4 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1125.8 מ״ג 2251.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    757
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 757.0 קק״ל 1514.0 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 34.1 גרם
    שומן 49.0 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1607.1 מ״ג 3214.2 מ״ג
    חלבון 63.7 גרם 127.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 39.5 גרם 79.1 גרם
    כולסטרול 152.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 84.2 מ״ג 168.4 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1125.8 מ״ג 2251.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף או טופו בקארי

אורז כרובית


אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים את הבצל ואת קוביות העוף או הטופו בכף של שמן קוקוס.
  2. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב. כאשר העוף או הטופו כמעט מוכן מוסיפים את הג’ינג’ר והקארי ומערבבים, מוסיפים למחבת את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות בזמן שמכינים את האורז-כרובית.
  4. קוצצים את פרחי הכרובית לחתיכות קטנות (בגודל גרגר אורז) עם סכין חדה או במעבד מזון.
  5. מחממים מחבת רחבה עם מכסה או סיר קטן עם מכסה ומוסיפים את כף שמן הקוקוס, מטגנים קלות את גרגרי הכרובית מבלי שיישרפו, מתבלים במלח ומוסיפים כוס וחצי של מים רותחים.
  6. מביאים לרתיחה ומממשיכים לבשל 15 דקות על אש קטנה.
  7. מחלקים את מנת האורז-כרובית לשתי מנות ועל כל מנה מניחים מחצית מתבשיל הקארי, מנה אחת מגישים ואת המנה השנייה שומרים ליום הבא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנקה רעלים: תבשיל קארי על אורז כרובית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות