מנת השבת של רון יוחננוב: פילה דג בפסטו עשיר וריחני
רון יוחננוב במתכון מושלם למנת פילה דג עסיסי אפוי ברוטב פסטו עשיר וריחני. ארוחה קלילה ובריאה שתשאיר אתכם עירניים להמשך היום
רון יוחננוב במתכון מושלם למנת פילה דג עסיסי אפוי ברוטב פסטו עשיר וריחני. ארוחה קלילה ובריאה שתשאיר אתכם עירניים להמשך היום
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.4 קק״ל 1717.8 קק״לפחמימות 3.1 גרם 12.6 גרםשומן 22.2 גרם 89.0 גרםנתרן 582.2 מ״ג 2328.8 מ״גחלבון 52.3 גרם 209.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 1300.3 מ״ג 5201.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות429
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.4 קק״ל 1717.8 קק״לפחמימות 3.1 גרם 12.6 גרםשומן 22.2 גרם 89.0 גרםנתרן 582.2 מ״ג 2328.8 מ״גחלבון 52.3 גרם 209.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 1300.3 מ״ג 5201.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 429 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 פילה דג לבןטרי ומפולט
פסטו
-
1 צרור בזיליקום
-
1 כף טימין טרי
-
1 חופן אגוזי קשיו טבעיים
-
3 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
0.33 כוס שמן זיתועוד טיפה להוסיף בהדרגה
-
1 כפית מלח ים אטלנטי
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
- מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוספים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.
- מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
- מוצאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
- מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוספים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.
- מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
- מוצאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
ניפלא,חולה על דגים.תודה