מצאנו את הנשנוש המושלם! נאגטס כרובית

תמרה ועומר מכינים נשנוש מושלם לילדים ומבוגרים! נאגטס כרובית, מטוגנים בציפוי פריך פריך ומוגשים לצד מטבל מתקתק, סמיך ועשיר מחרדל, דבש, מיונז ומשחת רסק עגבניות
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

נאגטס כרובית

מטבל

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הטמפורה לבלילה חלקה (במידה וטבעוניים ניתן לוותר על הביצה). מערבבים לטמפורה ושומרים על מרקם גושי וקר.
  2. מרתיחים שמן בסיר, טובלים פרחי כרובית חלוטים בבלילה ומטגנים.
  3. מעבירים לנייר סופג.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב (ניתן להחליף דבש במייפל טבעי) ומגישים לצד הנאגטס.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 61.5 קק״ל 922.7 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 144.9 גרם
שומן 1.3 גרם 20.2 גרם
נתרן 79.6 מ״ג 1194.0 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 30.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.6 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 17.4 מ״ג 260.7 מ״ג
סידן 11.7 מ״ג 174.9 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 8.9 מ״ג
אשלגן 174.8 מ״ג 2622.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody