שי-לי אופה מקלות גבינה פריכים מ-4 מרכיבים בלבד

מקלות גבינה מעט פיקנטיים, מאוד פריכים וממכרים בטירוף! מכינים אותם בקלי קלות מ4 מרכיבים בלבד והם מעולים לנשנוש עם ממרחים או להגשה עם מרק
מקלות גבינה מעט פיקנטיים, מאוד פריכים וממכרים בטירוף! מכינים אותם בקלי קלות מ4 מרכיבים בלבד והם מעולים לנשנוש עם ממרחים או להגשה עם מרק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 2265.5 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 183.1 גרם
    שומן 11.9 גרם 143.2 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 786.3 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 74.8 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 299.5 מ״ג
    סידן 71.6 מ״ג 859.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 14.4 מ״ג 172.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 2265.5 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 183.1 גרם
    שומן 11.9 גרם 143.2 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 786.3 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 74.8 גרם
    כולסטרול 25.0 מ״ג 299.5 מ״ג
    סידן 71.6 מ״ג 859.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 14.4 מ״ג 172.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצק על משטח העבודה. מורחים בחלמון טרוף עם כף חלב, מפזרים מעל פתיתי קשקבל ופפריקה חריפה באופן שווה.
  2. מקפלים את הבצק לרוחבו לשניים (כמו ספר, שהפנים שלו הוא תערובת הקשקבל).
  3. חותכים לרצועות ברוחב 1.5 ס”מ. אוחזים כל רצועה משני הקצוות ומגלגלים לצורת בורג. מניחים בתבנית.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25-20 דקות, עד שהמקלות זהובים מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שי-לי אופה מקלות גבינה פריכים מ-4 מרכיבים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות