מקלות פיצה עם עגבניות שרי ופרמזן

שוב הגיעה שעת ארוחת הערב ואתם שוברים את הראש מה להכין לילדים? אז הפעם תכינו להם מקלות פיצה משגעים שהכי כיף להחזיק ביד עם השיפוד ולזלול!
שוב הגיעה שעת ארוחת הערב ואתם שוברים את הראש מה להכין לילדים? אז הפעם תכינו להם מקלות פיצה משגעים שהכי כיף להחזיק ביד עם השיפוד ולזלול!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.8 קק״ל 9932.9 קק״ל
    פחמימות 421.5 גרם 7587.0 גרם
    שומן 405.4 גרם 7297.1 גרם
    נתרן 638.8 מ״ג 11499.1 מ״ג
    חלבון 404.0 גרם 7271.5 גרם
    סיבים תזונתיים 400.7 גרם 7212.8 גרם
    שומן רווי 401.1 גרם 7220.1 גרם
    כולסטרול 401.7 מ״ג 7230.5 מ״ג
    סידן 422.9 מ״ג 7611.5 מ״ג
    ברזל 400.0 מ״ג 7200.8 מ״ג
    אשלגן 401.8 מ״ג 7233.3 מ״ג
    אבץ 400.1 מ״ג 7201.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.8 קק״ל 9932.9 קק״ל
    פחמימות 421.5 גרם 7587.0 גרם
    שומן 405.4 גרם 7297.1 גרם
    נתרן 638.8 מ״ג 11499.1 מ״ג
    חלבון 404.0 גרם 7271.5 גרם
    סיבים תזונתיים 400.7 גרם 7212.8 גרם
    שומן רווי 401.1 גרם 7220.1 גרם
    כולסטרול 401.7 מ״ג 7230.5 מ״ג
    סידן 422.9 מ״ג 7611.5 מ״ג
    ברזל 400.0 מ״ג 7200.8 מ״ג
    אשלגן 401.8 מ״ג 7233.3 מ״ג
    אבץ 400.1 מ״ג 7201.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מקלות פיצה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים ולשים במהירות נמוכה במשך כ-6-7 דקות.

    מקלות פיצה 6
    צילום: נמרוד סונדרס

  2. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת.
  4. מכסים ומתפיחים במקום חמים במשך שעה עד שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. ממלאים כלי רחב במים, טובלים בו את שיפודי העץ ומשאירים למשך 30 דקות לפחות.
  6. לשים את הבצק כדי להוציא את בועות האוויר ומחלקים ל-2 חלקים - ככה נוח יותר לעבוד איתו.
  7. בעזרת מערוך מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-4 מ”מ.
  8. בעזרת גלגלת פיצה חותכים לרצועות צרות וארוכות.

    מקלות פיצה 5
    צילום: נמרוד סונדרס

  9. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה.
  10. מכינים את המקלות פיצה: משפדים על כל מקל 4 עגבניות שרי. משאירים מרווח של כ-3 ס”מ בין עגבנייה לעגבנייה.
  11. נועצים את הקצה החד של שיפוד עץ ברצועת בצק ומסובבים אותה מסביב לעגבניות שרי בצורת ספירלה.

    מקלות פיצה 4
    צילום: נמרוד סונדרס

  12. מהדקים את הקצה התחתון.
  13. ממשיכים עם יתר המקלות. מסדרים את השיפודים המוכנים על גבי תבניות אפייה.
  14. מברישים את השיפודים בשמן זית, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמז’ן ואופים במשך 10 עד 13 דקות או עד שהבצק מזהיב.

    מקלות פיצה 3
    צילום: נמרוד סונדרס

  15. באמצע האפייה מסובבים את השיפודים לצד השני.
  16. מפזרים בזיליקום קצוץ ומגישים לצד רוטב פסטו.

    מקלות פיצה 2
    מקלות פיצה מטריפים! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקלות פיצה עם עגבניות שרי ופרמזן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות