מרנג מוקה עם שקדים ושוקלד צ’יפס

מרנג מוקה במיוחד לאוהבי טעמי הקפה בקינוחים, בתוספת שבבי שקדים ושבבי שושולד צ'יפס, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. פתרון מהיר וטעים למשהו למתוק ליד הקפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים בקערה מיקסר גדולה חלבונים, קפה נמס ומלח לקצף רך.
  3. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף נוקשה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ושבבי שקדים באופן שווה.
  5. אופים בתנור החם שעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים לעוד שעה וחצי, לייבוש.
  6. שוברים את המרנג לחתיכות גדולות ומעבירים לצנצנת.
  7. שומרים מחוץ למקרר עד שבוע.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 217.9 קק״ל 1307.5 קק״ל
פחמימות 35.9 גרם 215.2 גרם
שומן 5.9 גרם 35.1 גרם
נתרן 270.3 מ״ג 1622.0 מ״ג
חלבון 7.2 גרם 43.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 2.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 29.9 מ״ג 179.5 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 145.0 מ״ג 870.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar