מרנג עם מקצפת תות

ניסיתם כבר מרנג עם מקצפת תות? מדובר בקינוח וורדרד קפוא, מהמם וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד. מתאים גם לפסח
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

  • 6 חלבונים L
  • 500
    גרם או 2 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 קופסה תותים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מעט מים רותחים על אש נמוכה. בקערה מערבבים חלבונים וסוכר.
  2. מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
  3. מעבירים את התערובת החמה לקערה המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה.
  4. בינתיים טוחנים את התותים לרסק (שומרים כמה תותים יפים לקישוט).
  5. מעבירים חצי מהתערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס”מ ושמים בצד.
  6. מוסיפים את התותים לקצף שנותר במיקסר ומקציפים עוד דקה לקבלת מקצפת תות. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד שהקעריות יהיו אפויות וקרות.
  7. את הקצף ה”נקי” ששמנו בשקית זילוף מזלפים לקעריות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים ב-120 מעלות למשך שעתיים. מצננים.
  9. ממלאים במקצפת התות ומעבירים למקפיא.
  10. מקשטים בחצי תות ומגישים קפוא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 213.8 קק״ל 2137.8 קק״ל
פחמימות 50.4 גרם 503.9 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 125.3 מ״ג 1253.0 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 42.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.2 מ״ג 32.3 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 64.2 מ״ג 641.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody