רקע יטבתה

מרענן ומושחת: קוקילידה בריוש קרמל עם עוגיות שוקולד צ’יפס

ללקק את האצבעות: קבלו מתכון להכנה פשוטה של קוקילידה בריוש קרמל מופלאה ופריכה עם שוקולד צ'יפס, ממולאת בגלידה תוצרת בית בטעם קרמל מלוח
ללקק את האצבעות: קבלו מתכון להכנה פשוטה של קוקילידה בריוש קרמל מופלאה ופריכה עם שוקולד צ'יפס, ממולאת בגלידה תוצרת בית בטעם קרמל מלוח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    4541
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4540.5 קק״ל 4540.5 קק״ל
    פחמימות 655.8 גרם 655.8 גרם
    שומן 204.5 גרם 204.5 גרם
    נתרן 1848.5 מ״ג 1848.5 מ״ג
    חלבון 50.7 גרם 50.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 121.7 גרם 121.7 גרם
    כולסטרול 617.9 מ״ג 617.9 מ״ג
    סידן 295.6 מ״ג 295.6 מ״ג
    ברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    אשלגן 3298.6 מ״ג 3298.6 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    4541
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4540.5 קק״ל 4540.5 קק״ל
    פחמימות 655.8 גרם 655.8 גרם
    שומן 204.5 גרם 204.5 גרם
    נתרן 1848.5 מ״ג 1848.5 מ״ג
    חלבון 50.7 גרם 50.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 121.7 גרם 121.7 גרם
    כולסטרול 617.9 מ״ג 617.9 מ״ג
    סידן 295.6 מ״ג 295.6 מ״ג
    ברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    אשלגן 3298.6 מ״ג 3298.6 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור

שתי עוגיות פריכות ופאדג’יות ובתוכן גלידה קרה יוצרים בסינרגיה מושלמת את הכריך המשגע והמתוק הזה שנקרא קוקילידה, שמתאים במיוחד לימי הקיץ החמים שבאים אלינו לטובה. הכינו עבור הילדים, עבור האורחים ובעיקר כנשנוש מתוק וטעים עבור עצמכם. בתיאבון!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה בריוש קרמל

עוגיות


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה את החלב המרוכז עם רוטב השמנת קרמל לתערובת אחידה.
  2. מעבירים את הנוזל לתבנית ומקפיאים במשך 6 שעות לפחות.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מכינים את העוגיות: מערבבים את החמאה עם הסוכר החום והסוכר הלבן. מוסיפים את המלח, תמצית הווניל והביצה.
  5. מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. מוסיפים לתערובת ולשים מעט.
  6. מוסיפים את השוקולד צ’יפס לקבלת בצק רך.
  7. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה עורמים ערמות במרחקים שווים.
  8. אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות, עד שמתייצבות. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.
  9. מרכיבים את הקוקילידה: מניחים מעל עוגייה כדור גלידה, סוגרים עם עוגייה נוספת כמו כריך ומגישים מיד.

    קוקילידה ביתית וטעימה במיוחד. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
    קוקילידה ביתית וטעימה במיוחד. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרענן ומושחת: קוקילידה בריוש קרמל עם עוגיות שוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות