מרק בוטנים אפריקאי

החורף הזה יוצא לכם מהאוזניים ואתם מקוררים, חלשים וזקוקים לקסם מרפא? הכינו את מרק הבוטנים האפריקאי שלנו, הוא מזין, מלא ויטמינים ובתחתית הקערה תמצאו ברכה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את הבצל, השום, הגזר, שורש הפטרוזיליה, הבטטות, העגבניות, פלפל הצ’ילי, הג’ינג’ר, הכמון, רסק העגבניות, חמאת הבוטנים, הסויה, המלח, הפלפל והבוטנים לקנקן הבלנדר.
  2. בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
  3. מוסיפים את המים. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
  4. מוזגים לקערות ההגשה, מפזרים מעל מעט בוטנים קלויים ומגישים עם אורז לבן או מלא.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 406.4 קק״ל 2031.8 קק״ל
פחמימות 24.6 גרם 123.0 גרם
שומן 27.3 גרם 136.6 גרם
נתרן 581.8 מ״ג 2909.2 מ״ג
חלבון 16.5 גרם 82.4 גרם
סיבים תזונתיים 5.4 גרם 26.9 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 15.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 75.1 מ״ג 375.6 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 13.0 מ״ג
אשלגן 883.5 מ״ג 4417.7 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody