מרק בטטה פיקנטי עם שיבולת שועל

חורף חם מביא איתו מרקים סמיכים, טעימים ומלאים כל טוב. מרק בטטה פיקנטי הוא בדיוק מרק כזה, טעים להפליא, קטיפתי ומלא בריאות.
חורף חם מביא איתו מרקים סמיכים, טעימים ומלאים כל טוב. מרק בטטה פיקנטי הוא בדיוק מרק כזה, טעים להפליא, קטיפתי ומלא בריאות.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.5 קק״ל 518.9 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 77.8 גרם
    שומן 1.8 גרם 10.7 גרם
    נתרן 121.7 מ״ג 730.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 521.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 312.9 מ״ג 1877.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.5 קק״ל 518.9 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 77.8 גרם
    שומן 1.8 גרם 10.7 גרם
    נתרן 121.7 מ״ג 730.2 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 521.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 312.9 מ״ג 1877.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים בטטות וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. קוצצים דק בצל. מגרדים גס גזר בפומפיה.
  3. מחממים סיר בינוני על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן.
  4. מוסיפים בצל וגזר ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך.
  5. מוסיפים כמון ושבבי צ’ילי ומטגנים כדקה, עד שעולה ריח.
  6. מוסיפים בטטות, מים, רוטב סויה וסוכר ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהבטטה רכה.
  8. מוסיפים שיבולת שועל ומבשלים כ-7 דקות, עד ששיבולת השועל מבושלת.
  9. מרסקים את המרק בבלנדר מוט חשמלי, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
  10. מחלקים מרק לקערות. מניחים מעל כפית גדושה של יוגורט ומפזרים עירית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בטטה פיקנטי עם שיבולת שועל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות