< רקע נינג'ה

כמו בפריז: מרק בצל עם טוסט גבינה

מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.3 קק״ל 781.1 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 90.1 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 923.8 מ״ג 3695.2 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 263.7 מ״ג 1055.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.3 קק״ל 781.1 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 90.1 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 923.8 מ״ג 3695.2 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 263.7 מ״ג 1055.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מכניסים את הבצל והחמאה לבלנדר ומפעילים על תוכנית SAUTE . מסיימים ומפעילים שוב את התוכנית SAUTE לקבלת בצל יותר מקורמל.

    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מכניסים את הבצל למכשיר הבלנדר חם/קר (צילום: אפיק גבאי)

  2. מכניסים את כל שאר המרכיבים ומפעילים על תוכנית ה SMOOTH SOUP .
  3. מכינים את הטוסט: מפזרים את הגבינה על פרוסת הלחם ומניחים על המרק החם, שחומו ימיס את הגבינה ומגישים.
    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מוזגים את המרק לצלחות הגשה (צילום: אפיק גבאי)

    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מוסיפים את הטוסט למרק החם ונותנים לחום להמיס את הגבינה. תענוג. (צילום: אפיק גבאי)

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו בפריז: מרק בצל עם טוסט גבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רננה קורלנסקי

    לרגע חשבתי שאני בפריז

      Avatar
      מערכת Foody

      אחחחח…… פריס ((:

קטגוריות

טכניקות

תגיות