מרק בצל עם טוסט גבינה

מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מכניסים את הבצל והחמאה לבלנדר ומפעילים על תוכנית SAUTE . מסיימים ומפעילים שוב את התוכנית SAUTE לקבלת בצל יותר מקורמל.

    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מכניסים את הבצל למכשיר הבלנדר חם/קר (צילום: אפיק גבאי)

  2. מכניסים את כל שאר המרכיבים ומפעילים על תוכנית ה SMOOTH SOUP .
  3. מכינים את הטוסט: מפזרים את הגבינה על פרוסת הלחם ומניחים על המרק החם, שחומו ימיס את הגבינה ומגישים.
    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מוזגים את המרק לצלחות הגשה (צילום: אפיק גבאי)

    מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    מוסיפים את הטוסט למרק החם ונותנים לחום להמיס את הגבינה. תענוג. (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 184.8 קק״ל 739.1 קק״ל
פחמימות 20.3 גרם 81.1 גרם
שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
נתרן 895.8 מ״ג 3583.2 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 9.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
שומן רווי 6.4 גרם 25.6 גרם
כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 36.5 מ״ג 145.8 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 227.7 מ״ג 911.0 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody