
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
30 גרם חמאה
-
6 בצלים גדולים
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
1 ליטר מים מינרליים
-
1/3 כוס מיץ תפוזים
-
2 גבעולי תימין יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 חופן תימין יבש
אופן הכנה
- פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- ממיסים חמאה בסיר על להבה בינונית, מוסיפים בצל ומטגנים 20-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב.
- מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים יין, מערבבים ומבשלים כדקה, עד שהיין התאדה.
- מוסיפים מים, מיץ תפוזים ותימין, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהבצל רך. טועמים ומתקנים תיבול.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
283.5
קק״ל
1134.0
קק״ל
פחמימות
44.5
גרם
178.2
גרם
שומן
6.3
גרם
25.1
גרם
נתרן
789.4
מ״ג
3157.6
מ״ג
חלבון
5.0
גרם
19.9
גרם
סיבים תזונתיים
5.6
גרם
22.3
גרם
שומן רווי
3.8
גרם
15.3
גרם
כולסטרול
16.1
מ״ג
64.5
מ״ג
סידן
89.2
מ״ג
356.9
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
4.1
מ״ג
אשלגן
598.7
מ״ג
2394.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.5
מ״ג
תגובות (0)