מרק בצל צרפתי במרקם קטיפתי

יש קלאסיקות שאף פעם לא נמאסות: מרק בצל צרפתי עם יין לבן ותיבול תימין ריחני. שי-לי ליפא מציגה את המתכון הכי קל ופשוט ולמרק המושלם הזה
יש קלאסיקות שאף פעם לא נמאסות: מרק בצל צרפתי עם יין לבן ותיבול תימין ריחני. שי-לי ליפא מציגה את המתכון הכי קל ופשוט ולמרק המושלם הזה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.3 קק״ל 1109.0 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 178.2 גרם
    שומן 6.3 גרם 25.1 גרם
    נתרן 789.4 מ״ג 3157.6 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 19.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 356.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 598.7 מ״ג 2394.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.3 קק״ל 1109.0 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 178.2 גרם
    שומן 6.3 גרם 25.1 גרם
    נתרן 789.4 מ״ג 3157.6 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 19.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 356.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 598.7 מ״ג 2394.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. ממיסים חמאה בסיר על להבה בינונית, מוסיפים בצל ומטגנים 20-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב.
  3. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים יין, מערבבים ומבשלים כדקה, עד שהיין התאדה.
  4. מוסיפים מים, מיץ תפוזים ותימין, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהבצל רך. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בצל צרפתי במרקם קטיפתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות