מרק בצל צרפתי במרקם קטיפתי

יש קלאסיקות שאף פעם לא נמאסות: מרק בצל צרפתי עם יין לבן ותיבול תימין ריחני. שי-לי ליפא מציגה את המתכון הכי קל ופשוט ולמרק המושלם הזה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. ממיסים חמאה בסיר על להבה בינונית, מוסיפים בצל ומטגנים 20-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב.
  3. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים יין, מערבבים ומבשלים כדקה, עד שהיין התאדה.
  4. מוסיפים מים, מיץ תפוזים ותימין, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהבצל רך. טועמים ומתקנים תיבול.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 283.5 קק״ל 1134.0 קק״ל
פחמימות 44.5 גרם 178.2 גרם
שומן 6.3 גרם 25.1 גרם
נתרן 789.4 מ״ג 3157.6 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 19.9 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
סידן 89.2 מ״ג 356.9 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 598.7 מ״ג 2394.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar