רקע ברימאג

מרק ברוקולי ותרד קרמי ומפנק לימים קרים!

כל הירוקים במרק אחד: מרק ברוקולי ותרד עם קרם קוקוס סמיך. מרק מזין ומשביע לארוחת צהריים או ערב מפנקת בימי החורף הקרים!
כל הירוקים במרק אחד: מרק ברוקולי ותרד עם קרם קוקוס סמיך. מרק מזין ומשביע לארוחת צהריים או ערב מפנקת בימי החורף הקרים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.9 קק״ל 1434.7 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 47.3 גרם
    שומן 26.3 גרם 131.4 גרם
    נתרן 139.9 מ״ג 699.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 84.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.1 מ״ג 315.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 603.6 מ״ג 3017.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.9 קק״ל 1434.7 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 47.3 גרם
    שומן 26.3 גרם 131.4 גרם
    נתרן 139.9 מ״ג 699.3 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 84.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.1 מ״ג 315.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 603.6 מ״ג 3017.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים חצי מכמות השמן בסיר ומטגנים כ-2 כוסות מפרחי הברוקולי תוך כדי ערבוב עד שהם מתחילים להזהיב.
  2. מוציאים לקערה ושומרים בצד להגשה.
  3. מוסיפים לסיר את יתרת השמן ומטגנים את הכרישה, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות עד להזהבה קלה.
  4. מכניסים את יתרת הברוקולי והתרד, מערבבים וממשיכים לטגן במשך דקה נוספת.
  5. מוסיפים את המים ורוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מבשלים במשך 15 דקות עד שהברוקולי מתרכך.
  7. מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
  8. מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. מפזרים מעל את אגוזי הקשיו הקלויים ומגישים את המרק מיד.
מרק ברוקולי ותרד
מרק ברוקולי ותרד. צילום: נמרוד סונדרס, וידאו: אלי סטרול, סטיילינג: נעמה חן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ברוקולי ותרד קרמי ומפנק לימים קרים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות