מרק וונטון אסיאתי עם כיסוני בשר

בת חן דיאמנט עושה זאת שוב ומכינה מרק אסיאתי של מקצוענים: מרק וונטון עם כיסונים ממולאים בבשר ועוף המשתכשכים בציר עוף צלול וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

מרק

בצק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים את הקמח על משטח העבודה, יוצרים גומחה, שוברים את הביצים ושמים אותן בתוך הגומחה שיצרנו.
  2. בעזרת מזלג טורפים את הביצים ומתחילים לאחד בין הקמח לביצים תוך כדי הוספת קמח מהצדדים, מוסיפים שמן זית וממשיכים ללוש.
  3. לשים את הבצק כ-10 דקות עד שנוצר כדור בצק אחיד ומבריק. לישת הבצק יוצרת את רשת הגלוטן שמחזיקה את הבצק ומאפשרת את האלסטיות שלו.
  4. אחרי כ- 10 דקות הבצק צריך להיות חלק וגמיש למגע.
  5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח כחצי שעה בטמפרטורת החדר, בקיץ במקרר.
  6. מכינים את המלית: שמים את כל החומרים בקערה קטנה, מתבלים ומערבבים למסה אחידה.
  7. מקמחים מעט את מכונת הפסטה ומרדדים את הבצק לעלה דק.
  8. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8*8 ס”מ, שמים כפית מלית במרכז, מרטיבים מעט את מסגרת הריבוע, מהדקים למשולש, תופסים את שתי פינות המשולש, מרטיבים מעט אותן ומקפלים אותן אחת על השנייה ומהדקים.
  9. מביאים את המרק לרתיחה, מתבלים בסויה ושמן שומשום, שמים בתוכו את כיסוני הוונטון שהכנו ומבשלים כ-4 דקות.
  10. לפני ההגשה שמים במרק נבטים עבים וטבעות בצל ירוק ומגישים.
מאמינים שאפשר להכין את זה בבית?
מאמינים שאפשר להכין את זה בבית?
כיסונים מושלמים
כיסונים מושלמים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 459.3 קק״ל 1837.3 קק״ל
פחמימות 47.6 גרם 190.5 גרם
שומן 18.7 גרם 74.9 גרם
נתרן 561.7 מ״ג 2246.6 מ״ג
חלבון 27.1 גרם 108.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 4.6 גרם 18.6 גרם
כולסטרול 177.4 מ״ג 709.6 מ״ג
סידן 40.2 מ״ג 160.8 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״ג
אשלגן 578.6 מ״ג 2314.3 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody