
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
4 שיני שוםקצוצות
-
4 גבעולי תימין טרי
-
1 ראש כרוביתמפורק לפרחים
-
3 כוסות מים רותחיםאו ציר ירקות
-
3 כוסות חלב 3%חם
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
60 גרם גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר. מוסיפים בצל, שום ואת ענפי התימין ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הכרובית, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים את המים / הציר, מערבבים ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהכרובית רכה. מוציאים את התימין.
- מוסיפים את החלב החם והתבלינים וטוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שהוא אחיד וקרמי. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
- מגישים: מוזגים את המרק לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית, מוסיפים קרוטונים וכמה עלי תימין לקישוט.
מרק כרובית מוקרם ברימאג
בשיתוף עם ברימאג
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
320.6
קק״ל
1923.3
קק״ל
פחמימות
22.5
גרם
134.7
גרם
שומן
19.2
גרם
115.4
גרם
נתרן
897.6
מ״ג
5385.3
מ״ג
חלבון
14.4
גרם
86.6
גרם
סיבים תזונתיים
6.0
גרם
36.0
גרם
שומן רווי
7.0
גרם
42.3
גרם
כולסטרול
16.9
מ״ג
101.4
מ״ג
סידן
272.2
מ״ג
1633.3
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
9.0
מ״ג
אשלגן
943.9
מ״ג
5663.2
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
7.8
מ״ג
תגובות (0)