מרק כרובית מוקרם – כן, כזה טעים כמו פעם!

בא לכם נוסטלגיה בקערת מרק? קיבלתם! מרק כרובית מוקרם וטעים שיהיה הכוכב החדש על השולחן המשפחתי שלכם. תסמכו עלינו, גם הילדים יאהבו!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר. מוסיפים בצל, שום ואת ענפי התימין ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הכרובית, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.
  3. מוסיפים את המים / הציר, מערבבים ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהכרובית רכה. מוציאים את התימין.
  4. מוסיפים את החלב החם והתבלינים וטוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שהוא אחיד וקרמי. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
  6. מגישים: מוזגים את המרק לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית, מוסיפים קרוטונים וכמה עלי תימין לקישוט.

    מרק כרובית מוקרם ברימאג
    מרק כרובית מוקרם ברימאג

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 353.1 קק״ל 2118.6 קק״ל
פחמימות 21.8 גרם 130.9 גרם
שומן 23.2 גרם 139.2 גרם
נתרן 897.3 מ״ג 5383.9 מ״ג
חלבון 14.4 גרם 86.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.7 גרם
שומן רווי 7.6 גרם 45.5 גרם
כולסטרול 16.9 מ״ג 101.4 מ״ג
סידן 271.3 מ״ג 1628.0 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
אשלגן 937.9 מ״ג 5627.5 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody