מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס

אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.8 קק״ל 1198.3 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 139.1 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.8 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 2348.2 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 345.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 398.3 מ״ג 3186.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.8 קק״ל 1198.3 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 139.1 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.8 גרם
    נתרן 293.5 מ״ג 2348.2 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.2 מ״ג 345.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 398.3 מ״ג 3186.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  2. קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
  3. מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מתבלים בקארי וכורכום ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר את הבטטות, הגזרים ותפוח האדמה ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים לסיר את המים עד לכיסוי הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
  6. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון (אם צריך - בשתי נגלות) וטוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדללים במי הבישול עד לקבלת מרקם רצוי.
  7. מוסיפים את רוטב הסויה וקרם הקוקוס וממשיכים לטחון עוד חצי דקה. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
  8. מגישים מיד עם קצת בוטנים קצוצים.
  9. תוסיפו פירגון אדיר למרק עם קעריות המרק האלה.
  10. מוסיפים קרם קוקוס. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים קרם קוקוס. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    לירית תמיר

    תודה לכם על המתכון 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      בשמחה! תודה לך! אנחנו שמחים שאת נהנית!

    Avatar
    עמית מאיר

    אמלה ואבלה.. יצא מושלם!!

    Avatar
    אילנה

    במה אפשר להמיר את הבטטה למי שלא אוהב?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להמיר את הבטטה בדלעת או דלעת ערמונים. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות