קרם קוקוס למרק? שחר וואנג עם הטיפים הטובים ביותר ויש גם מתכון!

שימוש בקרם קוקוס הוא טריק מדהים להסמכה של מרקים, מבלי להפוך אותם לחלביים. קבלו מרק כתום מוקרם מושלם בקלי קלות ובמהירות וגם טיפ מיוחד!
שימוש בקרם קוקוס הוא טריק מדהים להסמכה של מרקים, מבלי להפוך אותם לחלביים. קבלו מרק כתום מוקרם מושלם בקלי קלות ובמהירות וגם טיפ מיוחד!
  • שחר וואנג
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.7 קק״ל 868.5 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 151.8 גרם
    שומן 2.1 גרם 10.6 גרם
    נתרן 879.3 מ״ג 4396.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 87.9 מ״ג 439.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 741.2 מ״ג 3706.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.7 קק״ל 868.5 קק״ל
    פחמימות 30.4 גרם 151.8 גרם
    שומן 2.1 גרם 10.6 גרם
    נתרן 879.3 מ״ג 4396.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 87.9 מ״ג 439.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 741.2 מ״ג 3706.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

קרם קוקוס כולנו מכירים, נכון? אבל האם ידעתם שאפשר לעשות איתו המון דברים נפלאים, כמו למשל הסמכה של מרק טחון?

הטיפ שלי הוא שניתן לשדרג כמעט כל מרק למרק מוקרם, גם אם לא רוצים להפוך אותו לחלבי, על ידי הוספת קרם קוקוס בסוף הכנתו. ניתן לבצע את הפעולה הזו עם מרק אפונה, מרק ברוקולי, מרק כרובית, מרק פטריות ועוד רבים וטובים!

קרם הקוקוס מאופיין בתכולת שומן גבוהה יותר מחלב הקוקוס, לכן חשוב להשתמש בו בדיוק, לקבלת מרקם קטיפתי וטעים במיוחד.

שימוש בקרם קוקוס הוא טריק מדהים להסמכה של מרקים, מבלי להפוך אותם לחלביים. קבלו מרק כתום מוקרם מושלם בקלי קלות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק כתום


אופן הכנה

  1. ראשית, קולפים וחותכים את כל הירקות לקוביות גדולות.
  2. מזהיבים את קוביות הבצל בשמן במשך 2 דקות, עד שהן הופכות לשקופות.
  3. מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומזהיבים במשךמספר דקות.
  4. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום ומטגנים במשך כ-30 שניות ולאחר מכן, מכניסים את שאר הירקות ואת המים.
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית- נמוכה במשך 30 דקות.
  6. כשכל הירקות רכים, מכבים את האש.
  7. מוסיפים את קרם הקוקוס, וטוחנים במוט בלנדר עד לקבלת מרקם סמיך ומוקרם.
  8. טועמים ומוסיפים עוד מלח במידה ויש צורך.
מרק כתום 2
מרק כתום מוקרם. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם קוקוס למרק? שחר וואנג עם הטיפים הטובים ביותר ויש גם מתכון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות