רקע יטבתה

מרק כתום משגע בעשר דקות!

מרק כתום קטיפתי בתוספת גרעיני דלעת קראנצ'יים. הכי מנחם ומושלם למזג האוויר הקר. מרק מהמם שיהפוך להיות חלק בלתי נפרד מתפריט החורף שלכם!
מרק כתום קטיפתי בתוספת גרעיני דלעת קראנצ'יים. הכי מנחם ומושלם למזג האוויר הקר. מרק מהמם שיהפוך להיות חלק בלתי נפרד מתפריט החורף שלכם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.2 קק״ל 1372.8 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 213.2 גרם
    שומן 6.8 גרם 27.3 גרם
    נתרן 1654.6 מ״ג 6618.4 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 51.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.8 מ״ג 555.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1489.4 מ״ג 5957.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.2 קק״ל 1372.8 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 213.2 גרם
    שומן 6.8 גרם 27.3 גרם
    נתרן 1654.6 מ״ג 6618.4 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 51.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 138.8 מ״ג 555.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1489.4 מ״ג 5957.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מחפשים פתרון זריז לארוחת ערב? הנה מתכון מרק כתום טעים להפליא בעשר דקות בלבד! שילוב מושלם בין ירקות מתקתקים לשמנת. גרסה קלה ומהירה למרק הקלאסי שכולנו אוהבים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1.  חותכים את הירקות לקוביות גסות ומעבירים לסיר.
  2. יוצקים מים עד לכיסוי הירקות ועוד כ-1 ס”מ מעל (בערך ליטר וחצי מים).
  3. מוסיפים דבש או תרכיז תפוזים, זרעי כוסברה ומלח.
  4.  מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות מתרככים.
  5. טוחנים בבלנדר מוט למחית חלקה, טועמים ומתקנים.

    מרק כתום. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    כתום כתום

  6.  בקערה קטנה בצד, שומרים 2-3 כפות ממיכל השמנת המתוקה, מוסיפים את שאר השמנת למרק ומערבבים.
  7. להגשה מזלפים מעט שמנת, מפזרים קצת גרעיני דלעת, מלח גס ומגישים.

    מרק כתום. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    מרק כתום. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום משגע בעשר דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, אמירה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות