רקע דוד משה

מרק מינסטרונה עשיר ומחמם

מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.2 קק״ל 1105.5 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 148.6 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 1012.4 מ״ג 6074.2 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.6 מ״ג 357.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 385.6 מ״ג 2313.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 184.2 קק״ל 1105.5 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 148.6 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 1012.4 מ״ג 6074.2 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.6 מ״ג 357.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 385.6 מ״ג 2313.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מאדים את ירקות השורש בסיר גדול עם שמן זית, מעל להבה בינונית, במשך 10-15 דקות, עד לריכוך ולזיגוג. מדי פעם מערבבים בכף עץ. לקראת הסוף מוסיפים עשבי תיבול.

    מאדים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס
    מאדים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, יוצקים מים, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים שעה. ככל שמבשלים את המרק זמן ארוך יותר, הנוזלים מצטמצמים והטעם יהיה מרוכז יותר.

    מוסיפים את תפוחי האדמה. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים את תפוחי האדמה. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מוסיפים עגבניות ושעועית לבנה. מחזירים לרתיחה, מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

    מוסיפים את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים את הפסטה ואם רוצים את התרד ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  5. מגישים חם עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה מעל.

    מגישים חם. צילום: נמרוד סונרדס
    מגישים חם. צילום: נמרוד סונרדס

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק מינסטרונה עשיר ומחמם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות