החורף כאן: מרק מינסטרונה עשיר ומחמם

מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    187
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 186.6 קק״ל 1119.9 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 151.0 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.9 גרם
    נתרן 935.5 מ״ג 5612.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 33.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 68.8 מ״ג 412.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 419.0 מ״ג 2513.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    187
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 186.6 קק״ל 1119.9 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 151.0 גרם
    שומן 5.3 גרם 31.9 גרם
    נתרן 935.5 מ״ג 5612.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 33.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 68.8 מ״ג 412.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 419.0 מ״ג 2513.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מאדים את ירקות השורש בסיר גדול עם שמן זית, מעל להבה בינונית, במשך 10-15 דקות, עד לריכוך ולזיגוג. מדי פעם מערבבים בכף עץ. לקראת הסוף מוסיפים עשבי תיבול.

    מאדים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס
    מאדים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, יוצקים מים, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים שעה. ככל שמבשלים את המרק זמן ארוך יותר, הנוזלים מצטמצמים והטעם יהיה מרוכז יותר.

    מוסיפים את תפוחי האדמה. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים את תפוחי האדמה. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מוסיפים עגבניות ושעועית לבנה. מחזירים לרתיחה, מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

    מוסיפים את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים את העגבניות. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים את הפסטה ואם רוצים את התרד ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  5. מגישים חם עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
החורף כאן: מרק מינסטרונה עשיר ומחמם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    miriam knohl

    אפשר להשתמש ברסק עגבניות רגיל? אם כן כמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מרים! אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות באותה הכמות שמצוינת כאן, אם את מתייחסת לרכז עגבניות הוא פחות יתאים כאן. נסי וספרי לנו איך יצא! 🙂

    Avatar
    אודליה איבגי -סלע

    מתאים לי בול לערב חורפי שכזה

      Avatar
      מערכת Foody

      לחלוטין!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות