-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 493.3 קק״ל 2959.9 קק״לפחמימות 50.5 גרם 303.0 גרםשומן 10.0 גרם 60.0 גרםנתרן 1608.0 מ״ג 9648.0 מ״גחלבון 42.7 גרם 256.0 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 163.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 14.0 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 433.3 מ״ג 2599.6 מ״גברזל 5.7 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 3197.3 מ״ג 19183.9 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 25.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות493
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 493.3 קק״ל 2959.9 קק״לפחמימות 50.5 גרם 303.0 גרםשומן 10.0 גרם 60.0 גרםנתרן 1608.0 מ״ג 9648.0 מ״גחלבון 42.7 גרם 256.0 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 163.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 14.0 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 433.3 מ״ג 2599.6 מ״גברזל 5.7 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 3197.3 מ״ג 19183.9 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 25.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 493 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםחצויים ופרוסים
-
3 כרעי עוף בינוניותמחולקות לשוק וירך
-
3 קישואים בינונייםחתוכים לפרוסות גסות
-
3 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים גס
-
1 דלורית בינוניתקלופה וחתוכה לקוביות גדולות
-
1 בטטה גדולהקלופה וחתוכה לקוביות גדולות
-
3 גבעולי סלריחתוכים גס, כולל העלים
-
1/2 צרור כוסברה
-
450 גרם גרגירי חומוס קפואים
-
לפי הצורך
-
1 כף מלח דקאו לפי הטעם
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית כמון טחון
אופן הכנה
- בסיר עמוק עם שמן זית, מטגנים בצל להזהבה.
- מניחים את העופות ומטגנים משני הצדדים להזהבה ובישול קל.
- מוסיפים את כל הירקות (פרט לכוסברה) והתבלינים, מוזגים מים לכיסוי כל הירקות, מביאים לרתיחה.
- בשקית בד מכניסים את החומוס וקושרים, ובשקית נפרדת את הכוסברה ועלי הסלרי.
- כאשר הירקות כבר ממש רכים מוסיפים את שתי השקיות לבישול של 5 דקות בחום בינוני.
- טועמים, מתקנים טעמים ובתיאבון.
אופן הכנה
- בסיר עמוק עם שמן זית, מטגנים בצל להזהבה.
- מניחים את העופות ומטגנים משני הצדדים להזהבה ובישול קל.
- מוסיפים את כל הירקות (פרט לכוסברה) והתבלינים, מוזגים מים לכיסוי כל הירקות, מביאים לרתיחה.
- בשקית בד מכניסים את החומוס וקושרים, ובשקית נפרדת את הכוסברה ועלי הסלרי.
- כאשר הירקות כבר ממש רכים מוסיפים את שתי השקיות לבישול של 5 דקות בחום בינוני.
- טועמים, מתקנים טעמים ובתיאבון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן