מרק פפאיה ומנגו חריף

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ומעבדים עד שהתערובת חלקה כמה שאפשר.
  2. מסננים במסננת דקה.
  3. מעבירים למקרר למשך שעה. מחלקים לכלי הגשה.
  4. מוסיפים קוביית קרח, מניחים כפית טונה קצוצה מעליה זרזיף של שמן שומשום, מעט בזיליקום תאילנדי, בצל ירוק ומעט מלח אטלנטי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 412.2 קק״ל 1648.9 קק״ל
פחמימות 21.9 גרם 87.7 גרם
שומן 30.5 גרם 121.8 גרם
נתרן 107.0 מ״ג 427.8 מ״ג
חלבון 18.7 גרם 75.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 13.5 גרם
כולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״ג
סידן 100.2 מ״ג 400.8 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 671.8 מ״ג 2687.2 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody