מרק פפאיה ומנגו חריף

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.1 קק״ל 1508.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 90.8 גרם
    סוכר 13.6 גרם 54.5 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.1 גרם
    נתרן 117.0 מ״ג 467.9 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 74.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 101.2 מ״ג 404.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 676.3 מ״ג 2705.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.1 קק״ל 1508.3 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 90.8 גרם
    סוכר 13.6 גרם 54.5 גרם
    שומן 26.5 גרם 106.1 גרם
    נתרן 117.0 מ״ג 467.9 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 74.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 101.2 מ״ג 404.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 676.3 מ״ג 2705.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ומעבדים עד שהתערובת חלקה כמה שאפשר.
  2. מסננים במסננת דקה.
  3. מעבירים למקרר למשך שעה. מחלקים לכלי הגשה.
  4. מוסיפים קוביית קרח, מניחים כפית טונה קצוצה מעליה זרזיף של שמן שומשום, מעט בזיליקום תאילנדי, בצל ירוק ומעט מלח אטלנטי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק פפאיה ומנגו חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים