מרק תירס מהיר ב-10 דקות עבודה

במיוחד לימי החורף הקרירים המגיעים אלינו לטובה, קבלו מתכון למרק תירס מושלם ומהיר ב-10 דקות עבודה בלבד, מרק עשיר וכל כך טעים שכולם אוהבים
במיוחד לימי החורף הקרירים המגיעים אלינו לטובה, קבלו מתכון למרק תירס מושלם ומהיר ב-10 דקות עבודה בלבד, מרק עשיר וכל כך טעים שכולם אוהבים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
208 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.3 קק״ל 937.2 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 163.0 גרם
    שומן 5.5 גרם 22.0 גרם
    נתרן 983.0 מ״ג 3932.1 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 113.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 59.2 מ״ג 236.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.3 קק״ל 937.2 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 163.0 גרם
    שומן 5.5 גרם 22.0 גרם
    נתרן 983.0 מ״ג 3932.1 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 113.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 59.2 מ״ג 236.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
208 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

קישוט והגשה


 אופן הכנה

  1. בתוך סיר בינוני, בעזרת בלנדר מוט טוחנים את התוכן של קופסה אחת כולל הנוזלים.
  2. מוסיפים לסיר את תוכן קופסת התירס השנייה (כולל הנוזל). מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים את הכל לרתיחה.
  3. מערבבים בכוס המים הנותרת את הקורנפלור, עד שמתקבל נוזל חלק ללא גושים.
  4. כאשר התירס בסיר רותח, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור ומערבבים היטב, עד שהמרק מסמיך.
  5. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המלח והפלפל ובוחשים.
  6. טורפים את הביצה היטב בקערה נפרדת.
  7. מערבבים את מרק התירס הרותח ותוך כדי ערבוב שופכים את הביצה לסיר. ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות, עד שנטיפי הביצה מלבינים.
  8. טועמים, אם צריך לתקן תיבול מתקנים, מגישים בקעריות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק.
    ספר המתכונים “מהחלקאי לצלחת” בהפקת פודי בשיתוף לקט ישראל - מתכונים שעושים כבוד לחקלאות הישראלית (50% מהרווחים תרומה ללקט ישראל)

    מרק תירס סיני
    מרק תירס סיני, מתכון כמו במסעדה סינית

עוד מרקים שאתם חייבים להכין:
מרק תירס מהיר ב-10 דקות עבודה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

תגובות (44)

Avatar

    Avatar
    מולי אופיר

    המתכון קליל וטעים. הסוכר לגמרי מיותר. הוספתי גם ג’ינג’ר וזה טעים יותר.

      Avatar
      מערכת Foody

      ג’ינג’ר זה רעיון מצוין. שמחים שאהבת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות