מרק תירס מהיר ב-10 דקות עבודה

במיוחד לימי החורף הקרירים המגיעים אלינו לטובה, קבלו מתכון למרק תירס מושלם ומהיר ב-10 דקות עבודה בלבד, מרק עשיר וכל כך טעים שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

מרק

קישוט והגשה

 אופן הכנה

  1. בתוך סיר בינוני, בעזרת בלנדר מוט טוחנים את התוכן של קופסה אחת כולל הנוזלים.
  2. מוסיפים לסיר את תוכן קופסת התירס השנייה (כולל הנוזל). מוסיפים את המים ומביאים את הכל לרתיחה.
  3. מערבבים בקערה קטנה קורנפלור עם 2 כוסות מים, עד שמתקבל נוזל חלק ללא גושים.
  4. כאשר התירס בסיר רותח, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור ומערבבים היטב, עד שהמרק מסמיך.
  5. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המלח והפלפל ובוחשים.
  6. טורפים את הביצה היטב בקערה נפרדת.
  7. מערבבים את מרק התירס הרותח ותוך כדי ערבוב שופכים את הביצה לסיר. ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות, עד שנטיפי הביצה מלבינים.
  8. טועמים, אם צריך לתקן תיבול מתקנים, מגישים בקעריות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק.
    מרק תירס סיני
    מרק תירס סיני

    מתכון: נעמה פלד

    הפקה וצילום: עדן טל המלכה!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 230.4 קק״ל 921.8 קק״ל
פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
שומן 5.3 גרם 21.1 גרם
נתרן 1026.2 מ״ג 4104.8 מ״ג
חלבון 8.2 גרם 32.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.2 גרם
כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 30.5 מ״ג 122.1 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 86.0 מ״ג 343.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    חלי

    מרק תירס מעולה ומהיר ממש נהנו ממנו אצלי בבית

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה. איזה יופי שחזרת לספר לנו.

    Avatar
    רחל שרעבי

    אין לנו רוטב סויה מה אפשר לשים במקום??

      Avatar
      Foody Foody

      רוטב הסויה מוסיף עומק, מליחות וצבע למרק לכן חבל לוותר עליו. אם בכל זאת רוצים לוותר אפשר לגרור שורש ג’ינג’ר למרק שיוסיף מעט טעם או כף רוטב טריאקי.בהצלחה!

הצג עוד