רקע ברימאג

מרק תירס מהיר ב-10 דקות עבודה

במיוחד לימי החורף הקרירים המגיעים אלינו לטובה, קבלו מתכון למרק תירס מושלם ומהיר ב-10 דקות עבודה בלבד, מרק עשיר וכל כך טעים שכולם אוהבים
במיוחד לימי החורף הקרירים המגיעים אלינו לטובה, קבלו מתכון למרק תירס מושלם ומהיר ב-10 דקות עבודה בלבד, מרק עשיר וכל כך טעים שכולם אוהבים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
34 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.7 קק״ל 930.8 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 161.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 22.1 גרם
    נתרן 1032.9 מ״ג 4131.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 31.8 מ״ג 127.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 89.1 מ״ג 356.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.7 קק״ל 930.8 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 161.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 22.1 גרם
    נתרן 1032.9 מ״ג 4131.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 31.8 מ״ג 127.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 89.1 מ״ג 356.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
34 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

קישוט והגשה


 אופן הכנה

  1. בתוך סיר בינוני, בעזרת בלנדר מוט טוחנים את התוכן של קופסה אחת כולל הנוזלים.
  2. מוסיפים לסיר את תוכן קופסת התירס השנייה (כולל הנוזל). מוסיפים את 3 כוסות המים ומביאים את הכל לרתיחה.
  3. מערבבים בקערה קטנה קורנפלור עם 2 כוסות המים, עד שמתקבל נוזל חלק ללא גושים.
  4. כאשר התירס בסיר רותח, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור ומערבבים היטב, עד שהמרק מסמיך.
  5. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המלח והפלפל ובוחשים.
  6. טורפים את הביצה היטב בקערה נפרדת.
  7. מערבבים את מרק התירס הרותח ותוך כדי ערבוב שופכים את הביצה לסיר. ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות, עד שנטיפי הביצה מלבינים.
  8. טועמים, אם צריך לתקן תיבול מתקנים, מגישים בקעריות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק.
    מרק תירס סיני
    מרק תירס סיני, מתכון כמו במסעדה סינית

     

    רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!

     

עוד מרקים שאתם חייבים להכין:
מרק תירס מהיר ב-10 דקות עבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות