מרק תירס אסייתי משגע

מרק תירס מושלם בטעמים אסייתים עם קרם קוקוס וג'ינג'ר. מרק שמכינים בקלי קלות ובעשר דקות עבודה, מכמה מצרכים פשוטים שיש בכל בית
מרק תירס מושלם בטעמים אסייתים עם קרם קוקוס וג'ינג'ר. מרק שמכינים בקלי קלות ובעשר דקות עבודה, מכמה מצרכים פשוטים שיש בכל בית
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.5 קק״ל 1363.8 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 359.0 גרם
    סוכר 24.3 גרם 194.4 גרם
    שומן 28.0 גרם 223.8 גרם
    נתרן 221.7 מ״ג 1773.2 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 225.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.2 גרם 193.4 גרם
    שומן רווי 26.3 גרם 210.0 גרם
    כולסטרול 60.4 מ״ג 482.9 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 24.2 מ״ג 193.5 מ״ג
    אשלגן 307.4 מ״ג 2459.5 מ״ג
    אבץ 24.1 מ״ג 192.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.5 קק״ל 1363.8 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 359.0 גרם
    סוכר 24.3 גרם 194.4 גרם
    שומן 28.0 גרם 223.8 גרם
    נתרן 221.7 מ״ג 1773.2 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 225.9 גרם
    סיבים תזונתיים 24.2 גרם 193.4 גרם
    שומן רווי 26.3 גרם 210.0 גרם
    כולסטרול 60.4 מ״ג 482.9 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 24.2 מ״ג 193.5 מ״ג
    אשלגן 307.4 מ״ג 2459.5 מ״ג
    אבץ 24.1 מ״ג 192.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

אפשרויות לתוספות

  • חזה עוף צלוי על מחבת עם סויה ומעט שמן זית, מפורק ל״שיערות״
  • 1/2 חבילה טופו
    קוביות טופו מטוגנות במעט שמן זית ורוטב סויה קנור
  • פופקורן קינואה - קינואה קריספית קלויה במחבת ללא שמן

אופן הכנה

  1. מטגנים את קוביות הבצל והג׳ינג׳ר בשמן שומשום עד שהבצל הופך לשקוף.
  2. מוסיפים תירס, סויה, מים, קרם קוקוס, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  3. בשלב זה טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, ומזלפים פנימה ביצה טרופה תוך כדי טחינה.
  4. מגישים את המרק בעיטור טבעות בצל ירוק, טיפות שמן שומשום ורוטב סויה, ומפזרים מעל את אחת התוספות לבחירה.

    מרק תירס אסייתי 1
    מרק תירס אסייתי נמס בפה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק תירס אסייתי משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות