מרשים, טרי ובריא: סלט חסות עם אבוקדו ואגסים ברוטב צ’ילי מתוק וליים

אין ארוחה שלמה בלי סלט, ואם כבר סלט - אז שיהיה הכי מרשים שיש. בואו ללמוד איך מכינים סלט חסה עם אבוקדו ואגסים ברוטב צ'ילי מתוק וליים שאי אפשר לעמוד בפניו
אין ארוחה שלמה בלי סלט, ואם כבר סלט - אז שיהיה הכי מרשים שיש. בואו ללמוד איך מכינים סלט חסה עם אבוקדו ואגסים ברוטב צ'ילי מתוק וליים שאי אפשר לעמוד בפניו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.3 קק״ל 1041.3 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 88.4 גרם
    סוכר 9.4 גרם 47.2 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.3 גרם
    נתרן 108.3 מ״ג 541.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 281.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 456.9 מ״ג 2284.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.3 קק״ל 1041.3 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 88.4 גרם
    סוכר 9.4 גרם 47.2 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.3 גרם
    נתרן 108.3 מ״ג 541.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 281.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 456.9 מ״ג 2284.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

סלט


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב לסלט: כותשים את השום ושמים בקערה.
  2. שמים את כל יתר מצרכי הרוטב בקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

    סלט חסות רוטב רוטב צ'ילי מתוק קנור (צילום: שניר גואטה)
    סלט חסות רוטב צ’ילי מתוק קנור (צילום: אפיק גבאי)

  3. שומרים את הרוטב בצד עד להגשה.
  4. מכינים את הסלט: חותכים גס את עלי חסת האייסברג ושמים בקערת ערבוב גדולה.
  5. מפרידים את עלי חסת הסלנובה ומוסיפים לקערת הערבוב.
  6. קולפים את האגסים ופורסים לפרוסות דקות. מוסיפים לקערה.
  7. פורסים דק את הבצל הסגול ומוסיפים לקערה.
  8. קולפים את האבוקדו, חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה.
  9. מוסיפים את הרוטב לקערה ומערבבים בתנועות עדינות עם הידיים. מעבירים לצלחת הגשה.

    סלט חסות רוטב רוטב צ'ילי מתוק קנור (צילום: שניר גואטה)
    סלט חסות רוטב צ’ילי מתוק קנור (צילום: אפיק גבאי)

  10. מפזרים מעט פיסטוקים מעל ומגישים.

הערות

  • אם לא מגישים את הסלט מיד, אפשר לשמור את הרוטב בצנצנת במקרר עד ההגשה
  • אם לא מגישים את הסלט מיד, רצוי לשמור את האגסים ואת האבוקדו במעט מיץ לימון לבל ישחירו
tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרשים, טרי ובריא: סלט חסות עם אבוקדו ואגסים ברוטב צ’ילי מתוק וליים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    שרונה

    חולה על חסה ועוד עם הרטבים יצא מושלם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות