
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.0 קק״ל 2360.0 קק״לפחמימות 8.0 גרם 40.0 גרםשומן 40.0 גרם 200.0 גרםנתרן 1400.0 מ״ג 7000.0 מ״גחלבון 20.0 גרם 100.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.0 גרם 80.0 גרםכולסטרול 110.0 מ״ג 550.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות472
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.0 קק״ל 2360.0 קק״לפחמימות 8.0 גרם 40.0 גרםשומן 40.0 גרם 200.0 גרםנתרן 1400.0 מ״ג 7000.0 מ״גחלבון 20.0 גרם 100.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.0 גרם 80.0 גרםכולסטרול 110.0 מ״ג 550.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אין זמן, הרעב מזדחל והילדים רוצים אוכל טעים ועכשיו? הגרסה המהירה של ‘משה בתיבה’ כאן לפניכם – נקניקיות עוף טעימות עטופות פרוסות לחם רכות. המלצה שלי? תכינו כמות כפולה!
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 472 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים


נקניקיות
-
1 חבילה נקניקיות עוףעוף טוב'עוף טוב'- מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
5 יחידות לחם לבן

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מטגנים נקניקיות ‘עוף טוב’ במחבת.
- משטחים בעזרת מערוך את פרוסות הלחם, ללא החלק הקשה.
- מורחים על הלחם ביצה.
- עוטפים כל נקניקיה בפרוסת לחם ומורחים ביצה.
- אופים בתנור במשך 10 דקות ומגישים.

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מטגנים נקניקיות ‘עוף טוב’ במחבת.
- משטחים בעזרת מערוך את פרוסות הלחם, ללא החלק הקשה.
- מורחים על הלחם ביצה.
- עוטפים כל נקניקיה בפרוסת לחם ומורחים ביצה.
- אופים בתנור במשך 10 דקות ומגישים.
@foody_il הרצל בתיבה: יום העצמאות הקרוב מגניבים עם נקניקיות אקסטרה לארג' מגולגלות #יוםהעצמאות #נקניקיה ♬ original sound - Foody פודי
בשיתוף עם עוף טוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן