מתכון ביתי של זיתים מתובלים

תמצאו אותם על כל שולחן ישראלי, בין אם זו ארוחת גורמה או סתם נישנוש מול הטלוויזיה, הגיע הזמן שתתבלו אותם בעצמכם. 5 דקות עבודה ויש לכם צנצנת לכל השבוע.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים שום ופלפל צ’ילי אדום לעיגולים קטנים.
  2. חותכים את הלימון לקוביות קטנות.
  3. מערבבים את כל החומרים ומשהים לפחות שעתיים למיזוג טעמים.
  4. שומרים במקרר בצנצנת אטומה עד שבוע.
  5. מגישים בטמפ’ החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 172.5 קק״ל 1035.3 קק״ל
פחמימות 402.1 גרם 2412.7 גרם
שומן 17.7 גרם 106.3 גרם
נתרן 1141.2 מ״ג 6847.2 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 5.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 20.5 מ״ג 122.9 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
אשלגן 40.3 מ״ג 241.7 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody