מתכון פצצתי של צ’יפס זוקיני אפוי. אין את זה ביותר טעים!

פרוסות זוקיני בציפוי פירורי לחם ושבבי גבינה - תוספת מושלמת לארוחת הצהריים שכולם יחסלו בשניות. אם אתם רוצים גרסה מושחתת יותר, לכו על האפשרות של טיגון בסוף המתכון
פרוסות זוקיני בציפוי פירורי לחם ושבבי גבינה - תוספת מושלמת לארוחת הצהריים שכולם יחסלו בשניות. אם אתם רוצים גרסה מושחתת יותר, לכו על האפשרות של טיגון בסוף המתכון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 775.9 קק״ל 1551.8 קק״ל
    פחמימות 108.7 גרם 217.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 41.3 גרם
    נתרן 1287.3 מ״ג 2574.7 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 318.3 מ״ג 636.6 מ״ג
    סידן 433.3 מ״ג 866.5 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 755.1 מ״ג 1510.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 775.9 קק״ל 1551.8 קק״ל
    פחמימות 108.7 גרם 217.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 41.3 גרם
    נתרן 1287.3 מ״ג 2574.7 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 318.3 מ״ג 636.6 מ״ג
    סידן 433.3 מ״ג 866.5 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 755.1 מ״ג 1510.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את הזוקיני ופורסים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כחצי ס”מ את הזוקיני (עם הקליפה).
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה. משמנים מעט את ניירות האפייה במעט תרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה את הקמח, פירורי הלחם והגבינה המגוררת.
  4. טורפים בקערה את הביצים עם המלח.
  5. טובלים את פרוסות הזוקיני בקמח, מנערים משאריות הקמח, טובלים בביצה ואז בתערובת פירורי הלחם משני הצדדים (כמו בהכנת שניצל) ומניחים על גבי התבנית.
  6. מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות (עד שהצד העליון מזהיב) הופכים בזהירות ואופים עוד 2-4 דקות (שוב, רק עד הזהבה) ומגישים חם.

    אופים עד הזהבה ומגישים חם
    אופים עד הזהבה ומגישים חם

  7. לצ’יפס זוקיני מטוגן: פורסים את הזוקיני באותו האופן, טובלים את הפרוסות בביצה טרופה עם מלח ומיד בצלחת עמוקה עם פירורי לחם (אין צורך בקמח ובגבינה מגוררת).
  8. מחממים במחבת שמן קנולה (בעומק של כ-2 ס”מ) ומטגנים את הזוקיני המצופים עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.

    לגרסה המטוגנת - מטגנים עד הזהבה, מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים
    לגרסה המטוגנת - מטגנים עד הזהבה, מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון פצצתי של צ’יפס זוקיני אפוי. אין את זה ביותר טעים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות