רקע דוד משה

סיגרים של תפוחי אדמה וכבדים – מדפי אורז!

אגרול שעשוי מדפי אורז וממולא בכל מה שטוב! יונתן רושפלד במנה מושלמת כמנה ראשונה מפנקת שהיא שיחוק לכל ארוחה עם כל המשפחה והאורחים
אגרול שעשוי מדפי אורז וממולא בכל מה שטוב! יונתן רושפלד במנה מושלמת כמנה ראשונה מפנקת שהיא שיחוק לכל ארוחה עם כל המשפחה והאורחים
  • יונתן רושפלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.2 קק״ל 991.5 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 11.5 גרם
    שומן 4.3 גרם 42.6 גרם
    נתרן 880.3 מ״ג 8803.3 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 133.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 271.0 מ״ג 2710.4 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 65.6 מ״ג
    אשלגן 232.2 מ״ג 2322.1 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.2 קק״ל 991.5 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 11.5 גרם
    שומן 4.3 גרם 42.6 גרם
    נתרן 880.3 מ״ג 8803.3 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 133.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 271.0 מ״ג 2710.4 מ״ג
    סידן 16.8 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 65.6 מ״ג
    אשלגן 232.2 מ״ג 2322.1 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור

אגרול היא אחת המנות הכי אהובות שיש וליונתן רושפלד יש מתכון שיגעון! מעטפת פריכה ומטוגנת, עם מילוי של בשר, ירק, או גם וגם. כאן, במקום הבצק או עלה הסיגר אנחנו משתמשים בדף אורז והמילוי, מתובל ועשיר, עם תפוחי אדמה, כבדים ותועפות של ירק. היתרון של המתכון טמון בכך שאת כל הכנת האגרול אפשר לעשות יום מראש והטיגון יכול להתבצע ממש לפני הארוחה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגרולים


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים.
  2. מקלפים ומניחים בקערה.
  3. מחממים מחבת עם שמן, ממליחים ומפלפלים את הכבדים ומטגנים כדקה מכל צד.
  4. מוציאים מהמחבת ומקררים.
  5. מגררים את תפוחי האדמה על פומפיה על החלק העבה\גס.
  6. קוצצים דק את הכבדים ומוסיפים אותם לקערה יחד עם ביצה, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
  7. מאחדים בין תערובת הכבד לתפוחי האדמה.
  8. מכינים תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומשומן.
  9. ממלאים קערה במים קרים, טובלים כל דף אורז ומוציאים מיד ומניחים על השיש (עדיף אחד-שניים בכל פעם ולא יותר).
  10. מניחים מילוי בחלק התחתון של דף האורז, ומגלגלים כלפי מעלה, לא צריך לסגור מהצדדים.
  11. מניחים את האגרולים המגולגלים על התבנית המשומנת.
  12. עד פה אפשר להכין יום מראש.
  13. מחממים שמן עמוק במחבת רחבה, ומטגנים את האגרולים עד שהם חומים ופריכים.
  14. מוציאים מהשמן אל נייר סופג, ומגישים חם.

    אגרול תפוחי אדמה וכבד
    אגרול דפי אורז. צילום: נמרוס סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

@foody_il תודו לנו אחר כך - נאמס כשר לפסח ממולא פרגית מטורף - לקבלת חוברת המתכונים חינם היכנסו לאתר פודי #פסח #מתכון #רושפלד ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיגרים של תפוחי אדמה וכבדים – מדפי אורז!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות