נאגטס כרובית אפויים וממכרים עם רוטב חמוץ מתוק

נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מפרקים את הכרובים לפרחים קטנים.
  2. מכינים שלוש קערות נפרדות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים ואחת עםפירורי לחם.
  3. מצפים היטב את פרחי הכרובית בקמח, טובלים בביצה הטרופה ואז מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים (מקפידים להדק עם הידיים את פירורי הלחם).
  4. מעבירים את הכרוביות לתבנית עם נייר אפייה ומתיזים עליהן מעט ספרי שמן.
  5. אופים כ-20 דקות או עד שהכרוביות שחומות ופריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
  6. בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את השאלוט דק וכותשים את השום והג’ינג’ר. מערבבים יחד עם כל שאר מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה ומעבירים לקערית. מגישים לצד הכרוביות האפויות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 489.6 קק״ל 1958.2 קק״ל
פחמימות 69.5 גרם 278.1 גרם
שומן 14.5 גרם 57.8 גרם
נתרן 676.2 מ״ג 2704.8 מ״ג
חלבון 18.3 גרם 73.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.3 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.4 גרם
כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 73.6 מ״ג 294.4 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
אשלגן 466.5 מ״ג 1866.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody