באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

נאגטס תוצרת בית בקלי קלות

גרסה ביתית ובריאה למאכל התעשייתי האהוב: נאגטס תוצרת בית מחזה עוף טחון טרי עם תיבול עדין וממש מעט שמן. להכין ולטרוף בכיף עם הרוטב האהוב עליכם
גרסה ביתית ובריאה למאכל התעשייתי האהוב: נאגטס תוצרת בית מחזה עוף טחון טרי עם תיבול עדין וממש מעט שמן. להכין ולטרוף בכיף עם הרוטב האהוב עליכם
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
36 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.8 קק״ל 2357.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 550.0 גרם
    שומן 23.1 גרם 231.3 גרם
    נתרן 479.0 מ״ג 4790.2 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 358.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.0 גרם 230.4 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 220.0 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 215.6 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 22.4 מ״ג 223.7 מ״ג
    אשלגן 70.3 מ״ג 702.5 מ״ג
    אבץ 21.9 מ״ג 218.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.8 קק״ל 2357.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 550.0 גרם
    שומן 23.1 גרם 231.3 גרם
    נתרן 479.0 מ״ג 4790.2 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 358.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.0 גרם 230.4 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 220.0 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 215.6 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 319.2 מ״ג
    ברזל 22.4 מ״ג 223.7 מ״ג
    אשלגן 70.3 מ״ג 702.5 מ״ג
    אבץ 21.9 מ״ג 218.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מלי זיידמן
X

36 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את העוף הטחון עם התבלינים, הביצה והקורנפלור עד לתערובת אחידה.
  2. מפזרים על מגש עם נייר אפייה את הקורנפלור לציפוי. יוצרים קציצות קטנות של עוף באמצעות הידיים - מעצבים לצורת כדור קטן ואז מועכים לצורת נאגטס (נעזרים בכף כדי לאמוד את הכמות ומרטיבים את הידיים מדי פעם כדי להקל על הכידרור). 
  3. מניחים את הנאגטס על המגש המצופה קורנפלור. ואז הופכים את הנאגטס לצד שני כדי שיצופה משני צדדיו. מעבירים לקירור למשך 30 דקות במקרר.
  4. מכינים שתי קערות: אחת של ביצה טרופה ואחת של פירורי לחם עם מלח ופפריקה.
  5. בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, בחום של 200 מעלות ובזמן של 10 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים. 
  6. לוקחים נאגט ומצפים אותו בביצה ואז בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל הנאגטס.

    נאגטס תוצרת בית 10
    מצפים את הנאגטס בביצה ובפירורי לחם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  7. כשהחימום המוקדם הסתיים, מניחים את הנאגטס על סלסלת טיגון האוויר, מרססים היטב בספריי שמן וסוגרים את המכסה.
  8. אחרי 10-12 דקות הנאגטס מוכנים. מוציאים ומגישים מיד עם קעריות קטשופ, מיונז וחרדל או רוטב חמוץ מתוק.

הערות

  • רוצים להוסיף לנאגטס רוטב חמוץ מתוק כמו במקדונלדס? הכניסו למעבד המזון של נינג'ה ריבת משמשים, אבקת שום, אבקת בצל, רוטב סויה, חרדל, חומץ ומייפל. אלו המרכיבים שמקדונלדס טוענים שיש ברוטב ההוא שלהם. אחר כך העלו אותו על הכיריים, צמצמו אותו בהרתחה והוסיפו כפית קורנפלור מעורבב בשתי כפות מים לעיבוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאגטס תוצרת בית בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    דנה דביר פלסר

    האם אפשר לחמם אחרי הכנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, כמובן שיותר טעם כשזה טרי 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים