נאגטס תוצרת בית בקלי קלות
גרסה ביתית ובריאה למאכל התעשייתי האהוב: נאגטס תוצרת בית מחזה עוף טחון טרי עם תיבול עדין וממש מעט שמן. להכין ולטרוף בכיף עם הרוטב האהוב עליכם
גרסה ביתית ובריאה למאכל התעשייתי האהוב: נאגטס תוצרת בית מחזה עוף טחון טרי עם תיבול עדין וממש מעט שמן. להכין ולטרוף בכיף עם הרוטב האהוב עליכם
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.8 קק״ל 2357.9 קק״לפחמימות 55.0 גרם 550.0 גרםשומן 23.1 גרם 231.3 גרםנתרן 479.0 מ״ג 4790.2 מ״גחלבון 35.8 גרם 358.0 גרםסיבים תזונתיים 23.0 גרם 230.4 גרםשומן רווי 22.0 גרם 220.0 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 215.6 מ״גסידן 31.9 מ״ג 319.2 מ״גברזל 22.4 מ״ג 223.7 מ״גאשלגן 70.3 מ״ג 702.5 מ״גאבץ 21.9 מ״ג 218.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות236
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.8 קק״ל 2357.9 קק״לפחמימות 55.0 גרם 550.0 גרםשומן 23.1 גרם 231.3 גרםנתרן 479.0 מ״ג 4790.2 מ״גחלבון 35.8 גרם 358.0 גרםסיבים תזונתיים 23.0 גרם 230.4 גרםשומן רווי 22.0 גרם 220.0 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 215.6 מ״גסידן 31.9 מ״ג 319.2 מ״גברזל 22.4 מ״ג 223.7 מ״גאשלגן 70.3 מ״ג 702.5 מ״גאבץ 21.9 מ״ג 218.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 236 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם חזה עוף שלםטחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
3/4 כף אבקת שום
-
1 כף אבקת בצללא להתבלבל עם אבקת מרק בצל!
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/3 כוס קורנפלור
-
1 ביצה
ציפוי
-
1 כוס קורנפלור
טיגון
-
1 ביצהטרופה
-
1 חבילה פירורי לחם
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית מלח דק
-
או שמן צמחי אחר
הגשה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את העוף הטחון עם התבלינים, הביצה והקורנפלור עד לתערובת אחידה.
- מפזרים על מגש עם נייר אפייה את הקורנפלור לציפוי. יוצרים קציצות קטנות של עוף באמצעות הידיים - מעצבים לצורת כדור קטן ואז מועכים לצורת נאגטס (נעזרים בכף כדי לאמוד את הכמות ומרטיבים את הידיים מדי פעם כדי להקל על הכידרור).
- מניחים את הנאגטס על המגש המצופה קורנפלור. ואז הופכים את הנאגטס לצד שני כדי שיצופה משני צדדיו. מעבירים לקירור למשך 30 דקות במקרר.
- מכינים שתי קערות: אחת של ביצה טרופה ואחת של פירורי לחם עם מלח ופפריקה.
- בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, בחום של 200 מעלות ובזמן של 10 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- לוקחים נאגט ומצפים אותו בביצה ואז בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל הנאגטס.
- כשהחימום המוקדם הסתיים, מניחים את הנאגטס על סלסלת טיגון האוויר, מרססים היטב בספריי שמן וסוגרים את המכסה.
- אחרי 10-12 דקות הנאגטס מוכנים. מוציאים ומגישים מיד עם קעריות קטשופ, מיונז וחרדל או רוטב חמוץ מתוק.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את העוף הטחון עם התבלינים, הביצה והקורנפלור עד לתערובת אחידה.
- מפזרים על מגש עם נייר אפייה את הקורנפלור לציפוי. יוצרים קציצות קטנות של עוף באמצעות הידיים - מעצבים לצורת כדור קטן ואז מועכים לצורת נאגטס (נעזרים בכף כדי לאמוד את הכמות ומרטיבים את הידיים מדי פעם כדי להקל על הכידרור).
- מניחים את הנאגטס על המגש המצופה קורנפלור. ואז הופכים את הנאגטס לצד שני כדי שיצופה משני צדדיו. מעבירים לקירור למשך 30 דקות במקרר.
- מכינים שתי קערות: אחת של ביצה טרופה ואחת של פירורי לחם עם מלח ופפריקה.
- בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, בחום של 200 מעלות ובזמן של 10 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- לוקחים נאגט ומצפים אותו בביצה ואז בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל הנאגטס.
- כשהחימום המוקדם הסתיים, מניחים את הנאגטס על סלסלת טיגון האוויר, מרססים היטב בספריי שמן וסוגרים את המכסה.
- אחרי 10-12 דקות הנאגטס מוכנים. מוציאים ומגישים מיד עם קעריות קטשופ, מיונז וחרדל או רוטב חמוץ מתוק.
הערות
- רוצים להוסיף לנאגטס רוטב חמוץ מתוק כמו במקדונלדס? הכניסו למעבד המזון של נינג'ה ריבת משמשים, אבקת שום, אבקת בצל, רוטב סויה, חרדל, חומץ ומייפל. אלו המרכיבים שמקדונלדס טוענים שיש ברוטב ההוא שלהם. אחר כך העלו אותו על הכיריים, צמצמו אותו בהרתחה והוסיפו כפית קורנפלור מעורבב בשתי כפות מים לעיבוי.
הערות
- רוצים להוסיף לנאגטס רוטב חמוץ מתוק כמו במקדונלדס? הכניסו למעבד המזון של נינג'ה ריבת משמשים, אבקת שום, אבקת בצל, רוטב סויה, חרדל, חומץ ומייפל. אלו המרכיבים שמקדונלדס טוענים שיש ברוטב ההוא שלהם. אחר כך העלו אותו על הכיריים, צמצמו אותו בהרתחה והוסיפו כפית קורנפלור מעורבב בשתי כפות מים לעיבוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן