נגאטס עוף עם תירס – המנה שכל הילדים אוהבים

שי-לי ליפא מכינה נגאטס עוף עם תירס, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שכל המשפחה תאהב. מהיום לא צריך לקנות, פשוט מכינים לבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהוא רך. מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.
  2. חותכים את השניצל לנתחים ושמים במעבד המזון. מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד המזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים). מוסיפים למעבד המזון את הביצים, פירורי הלחם ורוטב הסויה, מתבלים ומערבלים למחית גסה.
  3. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
  4. מערבבים בקערה את פירורי הלחם והמלח. בעזרת הידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים.
  5. יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 24 מנות
קלוריות 50.3 קק״ל 1206.5 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 204.8 גרם
שומן 0.7 גרם 17.0 גרם
נתרן 209.7 מ״ג 5033.6 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 50.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.6 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 21.2 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 5.8 מ״ג 139.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 7.2 מ״ג
אשלגן 78.1 מ״ג 1874.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    בועז שפריר

    מתכון פשוט וקל. הילדים עפו עליו

תגובה אחת

    Avatar
    שרון גודווין

    אחלה מתכון. הילדים ממש אהבו

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody