
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים10
מצרכים
נגיסים
-
2 כוסות גרגירי תירס קפואים
-
400 גרם חזה עוף משוטח לשניצל
-
2 ביצים L
-
1 כוס פירורי לחם
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהוא רך. מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.
- חותכים את השניצל לנתחים ושמים במעבד המזון. מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד המזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים). מוסיפים למעבד המזון את הביצים, פירורי הלחם ורוטב הסויה, מתבלים ומערבלים למחית גסה.
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
- מערבבים בקערה את פירורי הלחם והמלח. בעזרת הידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים.
- יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
24
מנות
קלוריות
50.6
קק״ל
1214.9
קק״ל
פחמימות
8.5
גרם
204.8
גרם
שומן
0.8
גרם
18.2
גרם
נתרן
173.0
מ״ג
4151.6
מ״ג
חלבון
2.1
גרם
50.8
גרם
סיבים תזונתיים
0.6
גרם
13.6
גרם
שומן רווי
0.2
גרם
4.1
גרם
כולסטרול
21.1
מ״ג
506.4
מ״ג
סידן
5.7
מ״ג
135.6
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
6.5
מ״ג
אשלגן
77.7
מ״ג
1864.8
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
6.0
מ״ג
תגובה אחת
אחלה מתכון. הילדים ממש אהבו