נודלס עם ירקות שמכינים צ’יק צ’אק
פתרון מהיר ופשוט לארוחת צהריים או ערב שחביבה במיוחד על ילדים - נודלס עם ירקות שמכינים בקלי קלות. מנה צמחונית נהדרת גם לאירוח בסגנון אסייתי
פתרון מהיר ופשוט לארוחת צהריים או ערב שחביבה במיוחד על ילדים - נודלס עם ירקות שמכינים בקלי קלות. מנה צמחונית נהדרת גם לאירוח בסגנון אסייתי
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 420.5 קק״ל 1261.6 קק״לפחמימות 80.3 גרם 240.9 גרםשומן 7.1 גרם 21.3 גרםנתרן 266.0 מ״ג 798.1 מ״גחלבון 14.5 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסידן 55.8 מ״ג 167.5 מ״גברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 519.6 מ״ג 1558.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות421
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 420.5 קק״ל 1261.6 קק״לפחמימות 80.3 גרם 240.9 גרםשומן 7.1 גרם 21.3 גרםנתרן 266.0 מ״ג 798.1 מ״גחלבון 14.5 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסידן 55.8 מ״ג 167.5 מ״גברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 519.6 מ״ג 1558.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 421 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוקפץ
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
1 בצל בינוני
-
4 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גזר בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף סילאן
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
- קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות. קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים אותם.
- קולפים את הגזר וחותכים אותו ואת הגמבה למקלות דקים. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
- משמנים מחבת רחבה בעזרת תרסיס שמן ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות.
- מוסיפים את הגזר והפלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים. במידת הצורך מפעם לפעם מתיזים עוד קצת תרסיס שמן.
- מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן ומלח ופלפל (אם יש צורך) ומערבבים היטב.
- מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
- מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
- קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות. קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים אותם.
- קולפים את הגזר וחותכים אותו ואת הגמבה למקלות דקים. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
- משמנים מחבת רחבה בעזרת תרסיס שמן ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות.
- מוסיפים את הגזר והפלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים. במידת הצורך מפעם לפעם מתיזים עוד קצת תרסיס שמן.
- מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן ומלח ופלפל (אם יש צורך) ומערבבים היטב.
- מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
- מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן