ניוקי ברוטב עגבניות בקלי קלות

ניוקי ברוטב עגבניות, שלושה שלבים פשוטים וחמש דקות עבודה! כשרוצים לתקתק ארוחת צהריים או ערב שגם ילדים וגם מבוגרים ישמחו לקבל
ניוקי ברוטב עגבניות, שלושה שלבים פשוטים וחמש דקות עבודה! כשרוצים לתקתק ארוחת צהריים או ערב שגם ילדים וגם מבוגרים ישמחו לקבל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.3 קק״ל 1265.1 קק״ל
    פחמימות 50.9 גרם 203.4 גרם
    סוכר 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.0 גרם
    נתרן 851.5 מ״ג 3405.9 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 93.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.3 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 20.2 מ״ג 80.7 מ״ג
    סידן 105.8 מ״ג 423.3 מ״ג
    ברזל 16.3 מ״ג 65.2 מ״ג
    אשלגן 120.4 מ״ג 481.5 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 63.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 316.3 קק״ל 1265.1 קק״ל
    פחמימות 50.9 גרם 203.4 גרם
    סוכר 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.0 גרם
    נתרן 851.5 מ״ג 3405.9 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 93.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.3 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 20.2 מ״ג 80.7 מ״ג
    סידן 105.8 מ״ג 423.3 מ״ג
    ברזל 16.3 מ״ג 65.2 מ״ג
    אשלגן 120.4 מ״ג 481.5 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 63.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ניוקי

מצרכים לרוטב:

הגשה


אופן הכנה

  1. מרככים את תפוחי האדמה במיקרו במשך 10 דקות או שאופים אותם בתנור בחום של 200 מעלות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  2. קולפים את תפוחי האדמה ומועכים בקערה עד למרקם של פירה חלק.
  3. מוסיפים את שאר מרכיבי הניוקי ומערבבים היטב. מעבירים את בצק הניוקי לשקית זילוף.
  4. מחממים סיר רחב עם הרבה מים ומלח ומזלפים את הניוקי למים הרותחים ובעזרת מספריים יוצרים ניוקי קטנטנים. מבשלים את הניוקי בערך 3 דקות עד שהם צפים.
  5. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את עלי התרד ומקפיצים מעט. מוסיפים את הניוקי ומקפיצים עד הזהבה.
  6. מוסיפים את הרוטב העגבניות ומערבבים היטב, מבשלים כ-5 דקות עד שהניוקי מתרכך.
  7. מפזרים מעל עלי בזיליקום טריים, פרמזן מגורד ומגישים.
    ניוקי תפוח אדמה ברוטב פומודורו. צילום: נמרוד סונדרס
    ניוקי תפוח אדמה ברוטב פומודורו. צילום: נמרוד סונדרס


    יעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי ברוטב עגבניות בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אורלי פחימה-שוורץ

    וואו נראה נהדר אכין מחר לארוחת ערב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות