נקניק שוקולד וקוקוס טבעוני

יהודית מורחיים מכינה מתכון ותיק ממחברת הקינוחים שלה: נקניק שוקולד וקוקוס טבעוני. קל להכנה וללא אפייה. שומרים בקירור ומוציאים כשהאורחים מגיעים
יהודית מורחיים מכינה מתכון ותיק ממחברת הקינוחים שלה: נקניק שוקולד וקוקוס טבעוני. קל להכנה וללא אפייה. שומרים בקירור ומוציאים כשהאורחים מגיעים
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.6 קק״ל 4809.3 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 405.5 גרם
    שומן 19.9 גרם 298.3 גרם
    נתרן 62.2 מ״ג 933.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 11.6 גרם 174.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 14.5 מ״ג 217.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 127.3 מ״ג 1909.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.6 קק״ל 4809.3 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 405.5 גרם
    שומן 19.9 גרם 298.3 גרם
    נתרן 62.2 מ״ג 933.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 11.6 גרם 174.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 14.5 מ״ג 217.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 127.3 מ״ג 1909.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור

הכי מזכיר את תקופת ילדותנו, בימי שישי בצהריים הייתי נכנסת למטבח ומכינה את נקניק השוקולד ומעבירה למקפיא.

הבית שלי פתוח, תמיד היו מגיעים אלינו אורחים. כמה דקות לפני שהיו מתייצבים הייתי מוציאה מהמקפיא ומניחה על קרש חיתוך, לאחר מכן חותכת לפרוסות יפות ומגישה. הכי כיף שיש עוגה מוכנה בשלוף בלי הרבה עבודה, מוציאים מהמקפיא וחותכים.

דודי תמיד מבקש שאכין לו את הנקניק כדי שייקח אליו הביתה.

המתכון הוא מבין הוותיקים במחברת ילדותי, במשפחה תמיד מבקשים לכל אירוע את הנקניק שוקולד, תבינו שאני מכינה אותו כבר בעיניים עצומות!

כדי לשתף אתכם החלטתי הפעם לצלם תמונות חדשות של התוצר, מקווה שתהנו, תכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם!

שנה טובה מתוקה וטעימה♥

לעוד מתכונים מעולים של יהודית

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת שוקולד

מלית קוקוס


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת השוקולד: בסיר בינוני מחממים יחד חצי כוס קקאו, חצי כוס מים, חצי כוס סוכר, 50 גרם שוקולד מריר, חצי חבילת מרגרינה.
  2. מחממים על להבה בינונית עד המסה, מערבבים כל הזמן.
  3. מסירים מהלהבה ומוסיפים מעט רום ומערבבים.
  4. שמים את הביסקוויטים המפוררים בקערה, יוצקים מעל את השוקולד המומס ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה
  5. משטחים את העיסה על נייר אפיה רטוב בידיים רטובות.
  6. מכינים מלית קוקוס: שמים בקערה חצי חבילת מרגרינה, 100 גרם קוקוס, 100 גרם אבקת סוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת בצקית ממנה יוצרים גליל מאורך. אם רוצים מוסיפים מרציפן.
  7. מניחים את גליל הקוקוס מעל השוקולד בקצה שכבת השוקולד ומגלגלים היטב לגליל מהודק.
  8. סוגרים את הקצוות.
  9. כאשר אנו מגלגלים עם הנייר לשים לב שהנייר לא מתגלגל עם העיסה אלה נשאר בחוץ.
  10. שומרים בקירור ופורסים לפניי ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נקניק שוקולד וקוקוס טבעוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    שרון

    מתכון טעים, אשמח לרעיונות להחלפת הקוקוס

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר בלי קוקוס בכלל, אפשר אגוזים קצוצים, שקדים קצוצים, פייטה או קורנפלקס מפורר. בהצלחה!

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    עשיתי עם מרציפן יצא מושלם

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מושלם! כל הכבוד!!!

    Avatar
    סיגל סולומון

    אמאלה איזה מגרה.שילוב של שוקולד וקוקוס

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות