נשארה לכם חלה משבת? ברד פודינג עם מרכיב סודי

קרין גורן לא מפסיקה להפתיע, גם הפעם במתכון משגע משאריות של חלה, ברד פודינג מטורף עם מרכיב סודי של גלידה. מתכון קל וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול ממנו.
קרין גורן לא מפסיקה להפתיע, גם הפעם במתכון משגע משאריות של חלה, ברד פודינג מטורף עם מרכיב סודי של גלידה. מתכון קל וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול ממנו.
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1683
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1682.6 קק״ל 1682.6 קק״ל
    פחמימות 219.8 גרם 219.8 גרם
    שומן 62.4 גרם 62.4 גרם
    נתרן 879.9 מ״ג 879.9 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 37.4 גרם
    כולסטרול 239.3 מ״ג 239.3 מ״ג
    סידן 809.0 מ״ג 809.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 1424.2 מ״ג 1424.2 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1683
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1682.6 קק״ל 1682.6 קק״ל
    פחמימות 219.8 גרם 219.8 גרם
    שומן 62.4 גרם 62.4 גרם
    נתרן 879.9 מ״ג 879.9 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 37.4 גרם
    כולסטרול 239.3 מ״ג 239.3 מ״ג
    סידן 809.0 מ״ג 809.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 1424.2 מ״ג 1424.2 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ברד פודינג

הגשה


אופן הכנה

  1. משאירים את הגלידה על השיש עד שהיא נמסה לגמרי (או ממיסים בתכנית הפשרה במיקרוגל).
  2. שמים נייר אפייה בתבנית ומניחים את הלחם, מרטיבים אותו בחלב ודוחסים קצת לתחתית.
  3. מניחים את כדורי הגלידה המומסים ומחממים במיקרוגל למשך 5 דקות.
  4. מפזרים מעל אבקת סוכר, מייפל, תותים ומגישים.
ברד פודינג
ברד פודינג עם מרכיב סודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשארה לכם חלה משבת? ברד פודינג עם מרכיב סודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Limor CR

    משהו חסר במתכון – לאחר שמרטיבים את קרעי החלה בחלב, לא צריך להכניס לתנור? על איזה חום ולכמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לימור, לא חסר דבר, “אופים” את התבנית במיקרוגל במשך 5 דקות – ראי סעיף 3 באופן ההכנה (את הגלידה “אופים” למעשה במיקרוגל, היא המרכיב הסודי)

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה עדי, נשמח לדעת איך יצא אם הכנת!

קטגוריות

אביזרים