נשיקות מרנג מקושטות

שרית נובק עם המדריך השלם להכנת נשיקות מרנג מקושטות. לא תאמינו כמה קל להכין נשיקות טעימות שאפשר להגיש כמתנה בצנצנת או לקשט איתן כל קינוח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

 אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
  2. מניחים את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
  3. מורידים מהאש ומעבירים את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.
  4. מקציפים במהירות בינונית כדקה. מפסיקים את המיקסר, מוסיפים קורנפלור וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כ-10 דקות.
  5. אם רוצים לצבוע את המרנג מוסיפים צבעי מאכל בסוף ומערבבים קלות עד לצביעה אחידה.
  6. מעבירים לשקית זילוף, מזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בטורבו בחום של 60-70 מעלות כ-6 שעות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 22.5 קק״ל 1123.3 קק״ל
פחמימות 5.5 גרם 272.6 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 9.0 מ״ג 451.0 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 15.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.3 מ״ג 12.5 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
אשלגן 4.6 מ״ג 232.3 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody