נשנושי פרמזן

רוצים להרגיש כמו שף במינימום מאמץ? תכינו נשנושי פרמזן: מאפה פריך וטעים, נהדר בפניי עצמו כחטיף מלוח או כתוספת מיוחדת למרק או לסלט. קל ומהיר הכנה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגררים את הגבינה על החלק הדק בפומפייה ומעבירים לקערה.
  2. מערבבים את הגבינה עם אבקת שום ומניחים תלוליות מהגבינה המתובלת על תבנית תנור עם נייר אפייה. משטחים לדיסקית עגולה.
  3. מפזרים מעט טימין, אורגנו ופלפל שחור (אפשר להמיר בשומשום) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 5-7 דקות או עד שהשוליים זהובים.
  4. מאפשרים לגבינה להתקרר לגמרי ולהתייצב ורק אז זוללים כמו עוגיות, מפזרים על סלט או שומרים בקופסה סגורה.
מניחים תלוליות גבינה בתבנית
מניחים תלוליות גבינה בתבנית

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 3.8 קק״ל 15.0 קק״ל
פחמימות 0.8 גרם 3.1 גרם
שומן 0.1 גרם 0.2 גרם
נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
חלבון 0.2 גרם 0.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 13.7 מ״ג 55.0 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 11.3 מ״ג 45.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody