נשנוש הודי: פקורה מהממת עם רוטב כוסברה

מתגעגעים להודו? אז יש לנו במיוחד בשבילכם את הנשנוש המושלם לירקות מצופים בפריכות ממכרת שהכי כיף לטבול במטבל כוסברה פיקנטי, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בריקשה
מתגעגעים להודו? אז יש לנו במיוחד בשבילכם את הנשנוש המושלם לירקות מצופים בפריכות ממכרת שהכי כיף לטבול במטבל כוסברה פיקנטי, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בריקשה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1360.8 קק״ל 1360.8 קק״ל
    פחמימות 226.7 גרם 226.7 גרם
    שומן 15.7 גרם 15.7 גרם
    נתרן 4051.9 מ״ג 4051.9 מ״ג
    חלבון 58.9 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 42.0 גרם 42.0 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 2542.8 מ״ג 2542.8 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1360.8 קק״ל 1360.8 קק״ל
    פחמימות 226.7 גרם 226.7 גרם
    שומן 15.7 גרם 15.7 גרם
    נתרן 4051.9 מ״ג 4051.9 מ״ג
    חלבון 58.9 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 42.0 גרם 42.0 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 266.6 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 2542.8 מ״ג 2542.8 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור

חטיף ירקות מטוגן שהגיע אלינו היישר מהודו ואי אפשר להפסיק לנשנש.

קחו לכם כמה דקות, הכינו את הבלילה, הירקות החתוכים ואל תוותרו על מטבל הכוסברה המעולה של ליד, בחרו לכם סרט טוב ושבו לנשנש!

נמסטה גם לכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פקורה

מטבל כוסברה


אופן הכנה

  1. מכינים את מטבל הכוסברה: מכניסים למעבד המזון את הכוסברה מלבד חופן כוסברה אחד ששומרים בצד, המים, השאלוט, הפלפל, מיץ הלימון, המלח והסוכר וטוחנים למחית אחידה וחלקה.
  2. מכינים את הפקורה: מערבבים בקערה את הקמחים, המלח והתבלינים. מוסיפים בזרזיף דק את הבירה תוך כדי ערבוב (רצוי במטרפה) עד לקבלת מחית חלקה וסמיכה.
  3. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר, תפוחי האדמה והבצל. מערבבים היטב עד שהירקות מצופים בתערובת.
  4. קוצצים את חופן הכוסברה (ששמרנו בהתחלה) ומוסיפים לקערה, מוסיפים גם את אבקת האפייה, מיץ הלימון והפלפל השחור ומערבבים.
  5. מחממים תנור לטמפ נמוכה (100 מעלות).
  6. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק (כמות השמן צריכה להגיע לכ-1/3 מעומק המחבת) לטמפ’ של 180 מעלות (או עד שחתיכה קטנה של לחם משחימה תוך 30 שניות, אל תשכחו להוציא את הלחם מהשמן).
  7. בעזרת כף מכניסים לשמן 3-4 חתיכות של ירקות לטיגון במשך 5-6 דקות והופכים תוך כדי טיגון עד הזהבה.
  8. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ושומרים בתנור שחומם מראש בכדי שהירקות שטוגנו לא יתקררו בזמן שמטגנים את יתר הירקות.
  9. מגישים חם לצד מטבל הכוסברה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשנוש הודי: פקורה מהממת עם רוטב כוסברה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות