סביצ’ה דג עם גרגירי חומוס ופלפל חריף

שי-לי ליפא מכינה סביצ'ה - דגים נאים בכבישה עדינה של מיץ לימון בתוספת גרגירי חומוס, שמן זית, פלפל חריף וכוסברה
שי-לי ליפא מכינה סביצ'ה - דגים נאים בכבישה עדינה של מיץ לימון בתוספת גרגירי חומוס, שמן זית, פלפל חריף וכוסברה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 968.7 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 46.7 גרם
    שומן 10.5 גרם 42.0 גרם
    נתרן 956.9 מ״ג 3827.5 מ״ג
    חלבון 28.1 גרם 112.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 62.0 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 223.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 422.2 מ״ג 1688.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 968.7 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 46.7 גרם
    שומן 10.5 גרם 42.0 גרם
    נתרן 956.9 מ״ג 3827.5 מ״ג
    חלבון 28.1 גרם 112.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 62.0 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 223.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 422.2 מ״ג 1688.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ . קוצצים דק את הלימון הכבוש, הפלפל החריף והכוסברה.
  2. מכסים את גרגרי החומוס בשפע מים ללא מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהחומוס רך. מצננים היטב.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מגישים מיד, או מניחים לדג להיכבש כ-15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סביצ’ה דג עם גרגירי חומוס ופלפל חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות