סביצ’ה דג עם גרגירי חומוס ופלפל חריף

שי-לי ליפא מכינה סביצ'ה - דגים נאים בכבישה עדינה של מיץ לימון בתוספת גרגירי חומוס, שמן זית, פלפל חריף וכוסברה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ . קוצצים דק את הלימון הכבוש, הפלפל החריף והכוסברה.
  2. מכסים את גרגרי החומוס בשפע מים ללא מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהחומוס רך. מצננים היטב.
  3. מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מגישים מיד, או מניחים לדג להיכבש כ-15 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 259.3 קק״ל 1037.2 קק״ל
פחמימות 11.5 גרם 46.0 גרם
שומן 12.5 גרם 50.0 גרם
נתרן 956.8 מ״ג 3827.2 מ״ג
חלבון 28.1 גרם 112.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 7.9 גרם
כולסטרול 62.0 מ״ג 248.0 מ״ג
סידן 55.8 מ״ג 223.1 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 420.6 מ״ג 1682.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody