סוכריות ג’לי אבטיח שילדים מאוד אוהבים

למה לקנות בחנות ממתקים אם אפשר להכין לגמרי לבד? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים סוכריות ג'לי אבטיח בצורות שילדים ממש יאהבו (וגם מבוגרים)
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את האבטיח וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים ממשקעים באמצעות מסננת דקה.
  2. יוצקים את מיץ האבטיח לסיר. מפזרים מעל את אבקת הג’לטין באופן שווה. משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג’לטין.
  3. מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  4. מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג’לטין נמס.
  5. מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
  6. מסננים את התערובת במסננת דקה לתוך משפך או קנקן (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
  7. יוצקים לתבניות הסוכריות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות. מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

הערות

  • לצורך הכנת הסוכריות יש להצטייד בתבניות סיליקון להכנת סוכריות בצורות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 6.7 קק״ל 333.1 קק״ל
פחמימות 0.0 גרם 2.1 גרם
שומן 0.0 גרם 0.1 גרם
נתרן 1.7 מ״ג 82.6 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 36.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.5 מ״ג 25.4 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 0.8 מ״ג 38.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody