סוכריות עוגה על מקל

בואו תראו איך עוגה בחושה פשוטה וקלה להכנה הופכת לקינוח שכולם אוהבים - סוכריות עוגה על מקל, שכיף לחגוג איתן בכל מסיבה
בואו תראו איך עוגה בחושה פשוטה וקלה להכנה הופכת לקינוח שכולם אוהבים - סוכריות עוגה על מקל, שכיף לחגוג איתן בכל מסיבה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.4 קק״ל 9053.8 קק״ל
    פחמימות 114.4 גרם 1144.2 גרם
    שומן 33.9 גרם 338.6 גרם
    נתרן 990.6 מ״ג 9905.5 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 115.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 19.1 גרם 191.2 גרם
    כולסטרול 191.1 מ״ג 1910.8 מ״ג
    סידן 66.3 מ״ג 662.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 1020.8 מ״ג 10207.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.4 קק״ל 9053.8 קק״ל
    פחמימות 114.4 גרם 1144.2 גרם
    שומן 33.9 גרם 338.6 גרם
    נתרן 990.6 מ״ג 9905.5 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 115.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 19.1 גרם 191.2 גרם
    כולסטרול 191.1 מ״ג 1910.8 מ״ג
    סידן 66.3 מ״ג 662.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 1020.8 מ״ג 10207.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומרססים בתרסיס השמן.
  2. שמים בקערת המיקסר את החמאה ואת הסוכר, וטורפים כמה דקות לקבלת קרם חלק ואחיד.
  3. מנמיכים את פעולת המיקסר, ומוסיפים פנימה, תוך ערבול, את הביצים, זו אחר זו, ומערבלים אחרי כל הוספה.
  4. מסירים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים מחצית מכמות הקמח והמלח. מערבבים בכף עץ או סיליקון לקבלת עיסה אחידה.
  5. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים. מוסיפים את שארית הקמח ומערבבים שוב, לקבלת עיסה אחידה.
  6. יוצקים את העיסה לתבנית ומשטחים. משמנים בתרסיס השמן ואופים 40-50 דקות, עד שהעוגה יציבה וזהובה, וקיסם הננעץ לתוכה יוצא כשעליו מעט פירורים. מוציאים ומצננים לחלוטין.
  7. מכינים את הציפוי: שמים את החלבון ואת אבקת הסוכר בקערה וטורפים במטרפה ידנית כמה דקות, עד שמתקבל מרקם משחתי. בהתחלה נדמה שהוא לא מתערבב, אבל ממשיכים לטרוף , ובסוף מתקבל המרקם הרצוי.
  8. כשהעוגה צוננת לחלוטין, מחלצים אותה מהתבנית ומניחים על משטח עבודה נוח. מורחים על העוגה את הציפוי הלבן בשכבה אחידה. קורצים מהעוגה, בעזרת חותכני עוגיות, צורות כמו כוכב, לב, פרפרים או עיגולים.
  9. מקשטים את העוגות המצופות בסוכריות צבעוניות.
  10. נועצים במרכז החלק התחתון של כל עוגה קטנה מקל ומניחים לייבוש של שעתיים לפחות. שומרים בטמפרטורת החדר עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות עוגה על מקל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות