סוכריות פילו במילוי בשר וצנוברים ברוטב דבש חם

סוכריות פילו קריספיות ממולאות בבשר מתובל וצנוברים שמגישים עם רוטב דבש חם משגע - מנת החג הכי טעימה ומרשימה על שולחן החג שלכם
סוכריות פילו קריספיות ממולאות בבשר מתובל וצנוברים שמגישים עם רוטב דבש חם משגע - מנת החג הכי טעימה ומרשימה על שולחן החג שלכם
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.7 קק״ל 4742.9 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 335.3 גרם
    שומן 13.3 גרם 333.0 גרם
    נתרן 255.0 מ״ג 6374.8 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 141.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 88.6 גרם
    כולסטרול 14.6 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 273.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 153.9 מ״ג 3848.2 מ״ג
    אבץ 56.7 מ״ג 1416.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.7 קק״ל 4742.9 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 335.3 גרם
    שומן 13.3 גרם 333.0 גרם
    נתרן 255.0 מ״ג 6374.8 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 141.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 88.6 גרם
    כולסטרול 14.6 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 273.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 153.9 מ״ג 3848.2 מ״ג
    אבץ 56.7 מ״ג 1416.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
רחלי קרוט
X

24 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סוכריות פילו

רוטב דבש


אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצלים והשום לקוביות קטנות.
  2. בסיר סוטאז גדול על כיריים מטגנים את הבצלים והשום בשמן זית עד הזהבה עדינה.
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים, תוך כדי מעיכה מדי פעם, עד שהבשר צרוב.
  4. מוסיפים פפריקה, מלח, רסק עגבניות ובהרט ומערבבים.
  5. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומבשלים במשך שעה וחצי או עד שהבשר רך לגמרי והרוטב מצטמצם.
  6. מוסיפים צנוברים, מערבבים ומכבים את האש. מצננים את הבשר לגמרי במקרר לפני המילוי.
  7. פורסים עלה פילה על השיש ומכווצ’צ’ים אותו למעין אקורדיון (ראו סרטון). מקפידים להשאיר שוליים של 2 ס”מ לא מכווצ’צ’ים. משמנים את פס הבצק שנוצר היטב עם תרסיס או שמן זית ומברשת.
  8. מניחים 3-4 תלוליות של בשר לאורך פס הבצק המכווץ עם רווח שווה בינהם. סוגרים מעל עם שוליי הבצק החלקים (ראו סרטון).
  9. חותכים את הבצק באמצע בין התלוליות ומהדקים בצדדים. הופכים לצד השני, מברישים שוב בשמן או בתרסיס ומעבירים לתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי ומניחים בצורה צפופה בתבנית.
  10. מעבירים לתנור למצב בורקס ואופים עד הזהבה יפה. אם אין לכם את התכנית הזאת אופים ב-200 מעלות במשך 30-40 דקות או עד הזהבה.
  11. בינתיים מחממים בסיר קטן את מצרכי הרוטב רק עד שהרוטב חם.
  12. מברישים את הרוטב על המאפים כשהם יוצאים מהתנור ומגישים חם.
סוכריות פילו במילוי בשר וצנוברים ברוטב דבש חם
סוכריות פילו במילוי בשר וצנוברים ברוטב דבש חם. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות