סופגניות אוראו מושחתות במיוחד של קרין גורן

קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

סופגניות

אופן הכנה

  1. מקפיאים את העוגיות לפחות לשעה אחת טרם הטיגון.
  2. מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק.
  3. בקערה טורפים את הביצה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות להסמכה.
  4. משמנים כף גלידה קפיצית גדולה בעזרת תרסיס שמן. ממלאים את הכף עד 1/2 הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
  5. הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם. מטגנים להזהבה כ-3-4 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  6. זורים את אבקת הסוכר ומגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 244.7 קק״ל 2447.4 קק״ל
פחמימות 49.8 גרם 497.9 גרם
שומן 3.8 גרם 38.3 גרם
נתרן 189.7 מ״ג 1896.5 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 26.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרם
כולסטרול 37.6 מ״ג 376.1 מ״ג
סידן 23.6 מ״ג 235.9 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 469.4 מ״ג 4693.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody