סופגניות לבן במילוי קצפת לימונית של שחף וטליה

סופגניות לבן שכאלו עדיין לא טעמתם, שחף וטליה משדרגים את סופגניות האשל שכולנו מכירים עם מילוי הדרי ומשגע שרק תרצו לזלול
סופגניות לבן שכאלו עדיין לא טעמתם, שחף וטליה משדרגים את סופגניות האשל שכולנו מכירים עם מילוי הדרי ומשגע שרק תרצו לזלול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.7 קק״ל 7309.7 קק״ל
    פחמימות 128.5 גרם 3854.0 גרם
    שומן 124.9 גרם 3745.6 גרם
    נתרן 154.4 מ״ג 4630.6 מ״ג
    חלבון 120.0 גרם 3600.3 גרם
    סיבים תזונתיים 118.3 גרם 3548.6 גרם
    שומן רווי 121.8 גרם 3653.1 גרם
    כולסטרול 126.4 מ״ג 3790.7 מ״ג
    סידן 126.0 מ״ג 3780.1 מ״ג
    ברזל 118.0 מ״ג 3541.2 מ״ג
    אשלגן 135.4 מ״ג 4061.8 מ״ג
    אבץ 118.0 מ״ג 3540.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.7 קק״ל 7309.7 קק״ל
    פחמימות 128.5 גרם 3854.0 גרם
    שומן 124.9 גרם 3745.6 גרם
    נתרן 154.4 מ״ג 4630.6 מ״ג
    חלבון 120.0 גרם 3600.3 גרם
    סיבים תזונתיים 118.3 גרם 3548.6 גרם
    שומן רווי 121.8 גרם 3653.1 גרם
    כולסטרול 126.4 מ״ג 3790.7 מ״ג
    סידן 126.0 מ״ג 3780.1 מ״ג
    ברזל 118.0 מ״ג 3541.2 מ״ג
    אשלגן 135.4 מ״ג 4061.8 מ״ג
    אבץ 118.0 מ״ג 3540.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לתערובת אחידה.
  2. מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהוא חם יוצרים בעזרת 2 כפות עיגולים מהבצק ומטגנים אותם כ-2 דקות מכל צד.
  3. מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומקררים אותן מעט.
  4. מכינים את הקצפת הלימונית: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את מרכיבי המילוי למשך 2-3 דקות עד לקבלת קצפת חזקה ויציבה.
  5. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, דוקרים את הסופגנייה וממלאים אותה בקצפת הלימונית שהכנו.
  6. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות לבן במילוי קצפת לימונית של שחף וטליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Hila Mualem

    איך זה יוצא כ”כ משורטט אם מכניסים את זה לשמן בעזרת 2 כפות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יהלה, התמונה היא להמחשה בלבד, הסופגניות לא ייצאו כדורים מושלמים

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה, שיר, משמח לקרוא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות