סופגניות מטוגנות נפלאות ומלא רעיונות לציפויים שווים

מי יגיד לא לסופגנייה מטוגנת עם טופינגים שווים מעל? קבלו מתכון קל להכנה שיעשה הרבה כיף, צבעוני וטעים בבית במגוון ציפויים שווים במיוחד שיהיה לכם קשה לבחור
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

בצק

ציפוי שוקולד וסוכריות שוקולד

ציפוי שוקולד לבן ועדשים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר את החלב, השמרים והסוכר וטורפים במטריפה ידנית. מוסיפים ביצים והשמן וטורפים שוב עד לאיחוד החומרים. מתקינים וו לישה, מוסיפים את הקמח ולשים בין 5 ל-7 דקות עד שמתקבל בצק אחיד, רך ודביק שמתקבץ מסביב לוו. משמנים קערה, מעבירים אליה את הבצק, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  2. מקמחים את משטח העבודה, מעבירים את הבצק מהקערה, מפזרים מעל עוד קצת קמח ולשים ע”מ להוציא אוויר. אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים עוד קצת קמח.
  3. מחלקים את הבצק לחתיכות קטנות, מכדררים ומסדרים על ריבועי נייר אפייה. מכסים במגבת ומתפיחים שוב במשך כ-15 דקות.
  4. מחממים שמן בסיר רחב ועמוק.
  5. מטגנים את הסופגניות במשך פחות מדקה מכל צד עד להזהבה. מוציאים על צלחת מרופדת סנו סושי - מגבות הפלא.
    מטגנים את הסופגניות במשך פחות מדקה מכל צד. צילום: שני הלוי
    מטגנים את הסופגניות במשך פחות מדקה מכל צד. צילום: אפיק גבאי

    מוציאים על צלחת מרופדת במגבות הפלא של סנו. צילום: שני הלוי
    מוציאים על צלחת מרופדת במגבות הפלא של סנו. צילום: אפיק גבאי

  6. מכינים ציפויים לפי הבחירה: במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר או שוקולד לבן ומערבבים עם שמן. מעבירים ריבת חלב לשקית זילוף.
  7. טובלים את הסופגניות בשוקולד לפי הבחירה ומקשטים בסוכריות שוקולד או עדשים צבעוניות. אם מעדיפים ריבת חלב - מזלפים תלוליות גבוהות ומקשטים בנשיקות. מגישים מיד.
    טובלים את הסופגניות בשוקולד. צילום: שני הלוי
    טובלים את הסופגניות בשוקולד. צילום: אפיק גבאי
    מקשטים בסוכריות. צילום: שני הלוי
    מקשטים בסוכריות. צילום: אפיק גבאי

    סופגניות מטוגנות עם טופינגים שונים. צילום: שני הלוי
    סופגניות מטוגנות עם טופינגים שונים. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 690.7 קק״ל 6906.8 קק״ל
פחמימות 103.4 גרם 1034.1 גרם
שומן 25.0 גרם 250.4 גרם
נתרן 109.3 מ״ג 1093.0 מ״ג
חלבון 13.1 גרם 131.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 29.9 גרם
שומן רווי 11.1 גרם 110.7 גרם
כולסטרול 74.8 מ״ג 748.4 מ״ג
סידן 240.6 מ״ג 2405.8 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 22.9 מ״ג
אשלגן 491.3 מ״ג 4912.8 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 19.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar