סופגניות ריבה קלאסיות בטיגון באוויר חם בנינג’ה גריל
בא לכם סופגנייה אפויה עם טעם מטוגן? קבלו סופגניות ריבה קלאסיות שמטגנים באוויר חם במכשיר הנינג'ה, לא תאמינו כמה שהסופגניות האלו טעימות וקלות להכנה.
בא לכם סופגנייה אפויה עם טעם מטוגן? קבלו סופגניות ריבה קלאסיות שמטגנים באוויר חם במכשיר הנינג'ה, לא תאמינו כמה שהסופגניות האלו טעימות וקלות להכנה.
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.7 קק״ל 3310.3 קק״לפחמימות 91.3 גרם 547.6 גרםשומן 13.1 גרם 78.4 גרםנתרן 602.1 מ״ג 3612.4 מ״גחלבון 13.4 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרםכולסטרול 87.1 מ״ג 522.6 מ״גסידן 58.0 מ״ג 348.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 175.7 מ״ג 1053.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות552
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.7 קק״ל 3310.3 קק״לפחמימות 91.3 גרם 547.6 גרםשומן 13.1 גרם 78.4 גרםנתרן 602.1 מ״ג 3612.4 מ״גחלבון 13.4 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרםכולסטרול 87.1 מ״ג 522.6 מ״גסידן 58.0 מ״ג 348.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 175.7 מ״ג 1053.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 552 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
-
500 גרם קמח לבןאו 3.5 כוסות + 1 כף
-
1 כף שמרים יבשים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
3/4 כוס חלב 3%פושר, או מים
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
2 ביצים M
-
1 כפית תמצית וניל
מילוי
-
1/2 כוס ריבת תות
הגשה
-
3 כפיות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים את החלב / המים, השמן, הביצים, ותמצית הווניל ולשים 8-10 דקות לבצק אחיד ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים להכפלת הנפח.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות, מחלקים לחתיכות של 50-60 גרם ומכדררים לכדורים הדוקים. מניחים אותם על ריבועי נייר אפיה, מכסים ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
- מרפדים בנייר אפייה את סלסלת הטיגון של הנינג’ה גריל ומסדרים בתוכה 6 כדורים. בוחרים בתוכנית טיגון באוויר, מכוונים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואז בוחרים PRESET.
- כשהמכשיר מצפצף מכניסים את סלסלת הטיגון וסוגרים את המכסה.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את הסופגניות, יוצרים חור במרכז כל סופגניה וממלאים בריבה (בעזרת שקית זילוף או כפית).
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים את החלב / המים, השמן, הביצים, ותמצית הווניל ולשים 8-10 דקות לבצק אחיד ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים להכפלת הנפח.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות, מחלקים לחתיכות של 50-60 גרם ומכדררים לכדורים הדוקים. מניחים אותם על ריבועי נייר אפיה, מכסים ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
- מרפדים בנייר אפייה את סלסלת הטיגון של הנינג’ה גריל ומסדרים בתוכה 6 כדורים. בוחרים בתוכנית טיגון באוויר, מכוונים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואז בוחרים PRESET.
- כשהמכשיר מצפצף מכניסים את סלסלת הטיגון וסוגרים את המכסה.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את הסופגניות, יוצרים חור במרכז כל סופגניה וממלאים בריבה (בעזרת שקית זילוף או כפית).
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אם רוצים להכין בנינג’ה פודי, כמה דקות צריך לטגן באוויר חם?
היי מיה, המתכון מתאים לנינג’ה גריל
איזו תבנית זו? החלקה או המחוררת של האיירפריי?
היי מישל, החלקה