<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סופגניות ריבה קלאסיות בטיגון באוויר חם בנינג’ה גריל

בא לכם סופגנייה אפויה עם טעם מטוגן? קבלו סופגניות ריבה קלאסיות שמטגנים באוויר חם במכשיר הנינג'ה, לא תאמינו כמה שהסופגניות האלו טעימות וקלות להכנה.
בא לכם סופגנייה אפויה עם טעם מטוגן? קבלו סופגניות ריבה קלאסיות שמטגנים באוויר חם במכשיר הנינג'ה, לא תאמינו כמה שהסופגניות האלו טעימות וקלות להכנה.
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 3310.3 קק״ל
    פחמימות 91.3 גרם 547.6 גרם
    שומן 13.1 גרם 78.4 גרם
    נתרן 602.1 מ״ג 3612.4 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 87.1 מ״ג 522.6 מ״ג
    סידן 58.0 מ״ג 348.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 175.7 מ״ג 1053.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 3310.3 קק״ל
    פחמימות 91.3 גרם 547.6 גרם
    שומן 13.1 גרם 78.4 גרם
    נתרן 602.1 מ״ג 3612.4 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 80.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 87.1 מ״ג 522.6 מ״ג
    סידן 58.0 מ״ג 348.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 175.7 מ״ג 1053.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים את החלב / המים, השמן, הביצים, ותמצית הווניל ולשים 8-10 דקות לבצק אחיד ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים להכפלת הנפח.
  2. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות, מחלקים לחתיכות של 50-60 גרם ומכדררים לכדורים הדוקים. מניחים אותם על ריבועי נייר אפיה, מכסים ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
  3. מרפדים בנייר אפייה את סלסלת הטיגון של הנינג’ה גריל ומסדרים בתוכה 6 כדורים. בוחרים בתוכנית טיגון באוויר, מכוונים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואז בוחרים PRESET.
  4. כשהמכשיר מצפצף מכניסים את סלסלת הטיגון וסוגרים את המכסה.
  5. כשהמכשיר כבה, מוציאים את הסופגניות, יוצרים חור במרכז כל סופגניה וממלאים בריבה (בעזרת שקית זילוף או כפית).
  6. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות ריבה קלאסיות בטיגון באוויר חם בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    מיה ג.

    אם רוצים להכין בנינג’ה פודי, כמה דקות צריך לטגן באוויר חם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיה, המתכון מתאים לנינג’ה גריל

    Avatar
    מישל פרידמן

    איזו תבנית זו? החלקה או המחוררת של האיירפריי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מישל, החלקה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים