העיקר זה הרומנטיקה – סופלה שוקולד וקרמל של קרין גורן

קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.5 קק״ל 2058.2 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 206.4 גרם
    שומן 32.9 גרם 131.5 גרם
    נתרן 93.9 מ״ג 375.5 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 78.2 גרם
    כולסטרול 257.9 מ״ג 1031.6 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 200.4 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 221.1 מ״ג 884.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.5 קק״ל 2058.2 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 206.4 גרם
    שומן 32.9 גרם 131.5 גרם
    נתרן 93.9 מ״ג 375.5 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 78.2 גרם
    כולסטרול 257.9 מ״ג 1031.6 מ״ג
    סידן 50.1 מ״ג 200.4 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 221.1 מ״ג 884.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבניות האלומיניום החד פעמיות בתרסיס השמן ומעמידים על תבנית אפייה.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים לאיחוד.
  3. טורפים פנימה את הקמח עד שאין גושים.
  4. מוזגים את הבלילה לתבניות האישיות. מטביעים פנימה את קוביות השוקולד.
  5. אופים כ-15 דקות עד ששולי הסופלה יציבים והמרכז עדיין רך.
  6. מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.

הערות

  • משתמשים בתבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח 1/2 כוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העיקר זה הרומנטיקה – סופלה שוקולד וקרמל של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אליס רדושינסקי

    קרין קראתי את מה שהעלתה קריינית בשמך מעריצה אותך על מי שאת מדהימה את השראה להרבה נשים אני ממש התרגשתי , בכיתי כי בשנתיים האלה איבדתי את בעלי וממש הרגשתי אותך , המתכונים שלך הכי טובים שיש, המשותף לנו שאני מרוקאית ואוהבת את המטבח ואותך , הצליחי אליס רדושינסקי

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את החמאה בנטורינה/מחמאה ואת השוקולד (שהוא חלבי) בשוקולד מריר (ואז אין את הקרמל).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות