סופלה שוקולד וקרמל

קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבניות האלומיניום החד פעמיות בתרסיס השמן ומעמידים על תבנית אפייה.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים לאיחוד.
  3. טורפים פנימה את הקמח עד שאין גושים.
  4. מוזגים את הבלילה לתבניות האישיות. מטביעים פנימה את קוביות השוקולד.
  5. אופים כ-15 דקות עד ששולי הסופלה יציבים והמרכז עדיין רך.
  6. מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.

הערות

  • משתמשים בתבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח 1/2 כוס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 508.5 קק״ל 2034.1 קק״ל
פחמימות 47.7 גרם 190.8 גרם
שומן 31.9 גרם 127.5 גרם
נתרן 58.6 מ״ג 234.2 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 34.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרם
שומן רווי 18.6 גרם 74.5 גרם
כולסטרול 278.3 מ״ג 1113.0 מ״ג
סידן 52.5 מ״ג 210.1 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
אשלגן 229.0 מ״ג 916.1 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody